Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Cosacchia Classica Lanusei
mio433 Tactiek 3.4.3
64% Balbezit 36%
26% Spel op eigen helft 74%
29 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
3 Buitenspel 4
42.6 gemiddelde waardering 28.7
good Schieten good
good Passen weak
adequate Verdedigen good


1e minuut.
Specogna geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Ghini de bal onder controle te krijgen. Cappelletto met een sublieme pass. Vasilev is nu in balbezit. Vasilev haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Carfora probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Antkowiak de bal. Antkowiak passt de bal met de wreef. Vasilev rent richting de bal. Vasilev schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Dottarelli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Klungelig pakt Muito Bom de bal. Muito Bom speelt de bal door. Cappelletto bereikt de bal nog maar net als eerste. Cappelletto met een sublieme pass. Mâţea geeft een hoge lob. Dottarelli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Muito Bom passt de bal met de wreef. Accalai speelt de bal door. Antkowiak geeft de bal voor. Klungelig pakt Specogna de bal. Vasilev is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Cappelletto neemt de hoekschop. Mâţea kan de bal niet met de borst controleren. Vasilev is nu in balbezit. Vasilev schiet op doel. Dottarelli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Cosacchia - Classica Lanusei 1:0

22e minuut.
Muito Bom probeert naar een medespeler te passen. Muito Bom heeft problemen om de bal te vangen. Vasilev is nu in balbezit. Vasilev draait met de bal, schiet en ... Dottarelli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Cosacchia - Classica Lanusei 2:0

26e minuut.
Patti raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Jeter komt het veld opgelopen. Szyszka maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Vasilev is nu in balbezit. Vasilev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Cosacchia - Classica Lanusei 3:0

29e minuut.
Szyszka is nu in balbezit. Tallevi bereikt de bal nog maar net als eerste. Szyszka onderschept slim de pass. Antkowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Antkowiak schiet op doel. Dottarelli bokst de bal weg.

34e minuut.
Szyszka verovert de bal door een tackle van achteren. Szyszka probeert naar een medespeler te passen. Cappelletto is nu in balbezit. Cappelletto heeft problemen om de bal te vangen. Cappelletto schiet op doel. Dottarelli bokst de bal weg. Zandonini rent richting de bal. Vasilev rent richting de bal. Vasilev schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Cosacchia - Classica Lanusei 4:0

40e minuut.
Banella geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Muito Bom met de inworp. Cappelletto bereikt de bal nog maar net als eerste. Cappelletto passt de bal met de wreef. Dottarelli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Mâţea heeft problemen om de bal te vangen. Mâţea geeft een lange en hoge pass. Vasilev rent richting de bal. Vasilev schiet op doel. Dottarelli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Cosacchia - Classica Lanusei 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Cosacchia 24%, Classica Lanusei 76%.
FC Cosacchia - Classica Lanusei 5:0

57e minuut.
Mâţea bereikt de bal nog maar net als eerste. Mâţea met een sublieme pass. Vasilev bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasilev schiet op doel. Paal! Cappelletto rent richting de bal. Cappelletto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Cosacchia - Classica Lanusei 6:0

60e minuut.
Muito Bom speelt de bal door. Klungelig pakt Cappelletto de bal. Cappelletto speelt de bal door. Vasilev rent richting de bal. Vasilev draait met de bal, schiet en ... Dottarelli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mâţea geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Vasilev heeft problemen om de bal te vangen. Vasilev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Cosacchia - Classica Lanusei 7:0

65e minuut.
Mâţea is nu in balbezit. Mâţea passt de bal met de wreef. Cappelletto is nu in balbezit. Cappelletto schiet op doel. Dottarelli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Vasilev is nu in balbezit. Zandonini legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Vasilev is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Vasilev neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Cosacchia - Classica Lanusei 8:0

76e minuut.
Szyszka neemt vlug de vrije trap. Vasilev bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Zandonini ... Strafschop! De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Zandonini naar de kleedkamers voor een vroege douche. Vasilev raakt geblesseerd tijdens het duel. Mâţea zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Cosacchia - Classica Lanusei 9:0

77e minuut.
Specogna bereikt de bal nog maar net als eerste. Specogna geeft een lange en hoge pass. Vasilev is nu in balbezit. Vasilev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Cosacchia - Classica Lanusei 10:0

80e minuut.
Antkowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mâţea rent richting de bal. Mâţea met een sublieme pass. Vasilev is nu in balbezit. Vasilev haalt uit met een fantastische trap. Dottarelli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Cappelletto bereikt de bal nog maar net als eerste. Cappelletto met een sublieme pass. Vasilev bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasilev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Cosacchia - Classica Lanusei 11:0

87e minuut.
Dimattia rent richting de bal. Lazović verovert de bal door een tackle van achteren. Lazović speelt de bal door. Vasilev bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasilev haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Mâţea rent richting de bal. Mâţea speelt de bal door. Klungelig pakt Cappelletto de bal. Cappelletto draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Muito Bom is nu in balbezit. Muito Bom passt de bal in één keer door. Daar is Vasilev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vasilev haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Cappelletto kopt de bal weg. Cappelletto probeert naar een medespeler te passen. Mâţea bereikt de bal nog maar net als eerste. Mâţea schiet op doel. Dottarelli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Cosacchia - Classica Lanusei 12:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Cosacchia 28%, Classica Lanusei 72%.
FC Cosacchia - Classica Lanusei 12:0