Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 18:36
  • Competitiewedstrijd: Eccellenza.012
  • Stadion: CORVI Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 307
CORVI GOLEADOR
TEST1 Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
39% Spel op eigen helft 61%
20 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.7 gemiddelde waardering 20.6
solide Schieten slecht
goed Passen slecht
matig Verdedigen slecht


11e minuut.
Vujnović rent richting de bal. Vujnović passt de bal zonder na te denken. Carmelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Carmelo schiet op doel. Aversano probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bufalini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
CORVI - GOLEADOR 1:0

18e minuut.
Sembenico bereikt de bal nog maar net als eerste. Jůza verovert de bal door een tackle van achteren. Jůza passt de bal in één keer door. Carmelo is nu in balbezit. Carmelo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CORVI - GOLEADOR 2:0

22e minuut.
Carmelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Aversano is nu in balbezit. Carmelo onderschept slim de pass. Carmelo draait met de bal, schiet en ... Bufalini maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CORVI - GOLEADOR 3:0

23e minuut.
Cattunar rent richting de bal. Carmelo verovert de bal door een tackle van achteren. Carmelo passt de bal met de wreef. Kabasele is nu in balbezit. Kabasele schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Sembenico met een sublieme pass. Di Prinzio rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mândruleanu. Di Prinzio raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Di Prinzio kan niet meer verder spelen. Matarazzi komt het veld opgelopen.

33e minuut.
Carmelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Carmelo passt de bal zonder na te denken. Bernizzoni rent richting de bal. Eleuteri verovert de bal door een tackle van achteren. Eleuteri haalt uit met een fantastische trap. Chatrný verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Lo Buglio is nu in balbezit. Jůza is nu in balbezit. Jůza passt de bal met de wreef. Carmelo is nu in balbezit. Carmelo haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

40e minuut.
Vujnović kopt de bal weg. Klungelig pakt Carmelo de bal. Jůza rent richting de bal. Carmelo is nu in balbezit. Carmelo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CORVI 39%, GOLEADOR 61%.
CORVI - GOLEADOR 3:0

47e minuut.
Sembenico rent richting de bal. Sembenico speelt de bal door. Jůza probeert naar een medespeler te passen. Carmelo is nu in balbezit. Carmelo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Aversano is nu in balbezit. Aversano passt de bal met de wreef. Bernizzoni speelt de bal door. Carmelo is nu in balbezit. Carmelo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CORVI - GOLEADOR 4:0

55e minuut.
Lo Buglio rent richting de bal. Carmelo verovert de bal door een tackle van achteren. Carmelo passt de bal zonder na te denken. Jůza bereikt de bal nog maar net als eerste. Jůza haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Kabasele verovert de bal door een tackle van achteren. Kabasele passt de bal in één keer door. Carmelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Jůza rent richting de bal. Jůza schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Carmelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Carmelo passt de bal met de wreef. Sembenico rent richting de bal. Jůza verovert de bal door een tackle van achteren. Jůza schiet op doel. Bufalini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal vliegt tegen de lat.

77e minuut.
Carmelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Carmelo passt de bal zonder na te denken. Tango probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kabasele rent richting de bal. Kabasele draait met de bal, schiet en ... Bufalini bokst de bal weg.

82e minuut.
Mândruleanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Eleuteri onderschept slim de pass. Matarazzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Matarazzi haalt uit met een fantastische trap. Chatrný werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CORVI - GOLEADOR 4:1

88e minuut.
Daar is Pogna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Thijs is nu in balbezit. Thijs probeert naar een medespeler te passen. Jůza bereikt de bal nog maar net als eerste. Jůza schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CORVI 38%, GOLEADOR 62%.
CORVI - GOLEADOR 4:1