Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
gentedimare FC Gotham Utd
Normal Tactiek 433
48% Balbezit 52%
46% Spel op eigen helft 54%
16 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24 gemiddelde waardering 22.9
redelijk Schieten zwak
zwak Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


3e minuut.
Saligoi speelt de bal door. Tognetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Tognetti passt de bal met de wreef. Garibaldi is nu in balbezit. Garibaldi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Brau met een snelle inworp. Ciappi heeft problemen om de bal te vangen. Ciappi geeft een hoge lob. Tognetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Tognetti schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Terracciano geeft de bal voor. Passarini geeft een lange en hoge pass. Daar is Buzzoni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vujadin rent richting de bal. Vujadin schiet op doel. Cilia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Riggione rent richting de bal. Serpico verovert de bal door een tackle van achteren. Serpico met een sublieme pass. Garibaldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Garibaldi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
gentedimare - FC Gotham Utd 0:1

17e minuut.
Rodrigo met de inworp. Rado is nu in balbezit. Serpico legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Serpico krijgt een gele kaart. Rado raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Rado neemt zijn aanloop. Cilia probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
gentedimare - FC Gotham Utd 1:1

25e minuut.
Serpico probeert de bal aan de voet te houden. Rado onderschept slim de pass. Rado passt de bal zonder na te denken. Vujadin bereikt de bal nog maar net als eerste. Vujadin schiet op doel. Paal! Klungelig pakt Buzzoni de bal. Vujadin bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Ciappi passt de bal in één keer door. Saligoi is nu in balbezit. Saligoi probeert naar een medespeler te passen. Garibaldi rent richting de bal. Garibaldi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Paduli kopt de bal weg. Rado rent richting de bal. Buzzoni rent richting de bal. Vujadin verovert de bal door een tackle van achteren. Vujadin draait met de bal, schiet en ... Cilia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Larussa kopt de bal weg. Vujadin rent richting de bal. Vujadin haalt uit met een fantastische trap. Capovilla probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
gentedimare - FC Gotham Utd 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gentedimare 41%, FC Gotham Utd 59%.
gentedimare - FC Gotham Utd 2:1

47e minuut.
Rado bereikt de bal nog maar net als eerste. Rado geeft een hoge lob. Simini kopt de bal weg. Vujadin is nu in balbezit. Vujadin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Larussa is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Garibaldi. Larussa raakt geblesseerd tijdens het duel. Larussa met een snel genomen vrije trap. Vujadin is nu in balbezit. Vujadin haalt uit met een fantastische trap. Cilia werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
gentedimare - FC Gotham Utd 3:1

51e minuut.
Riggione bereikt de bal nog maar net als eerste. Riggione geeft de bal voor. Vujadin is nu in balbezit. Vujadin schiet op doel. Cilia werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

54e minuut.
Saligoi rent richting de bal. Passarini onderschept slim de pass. Passarini speelt de bal door. Vujadin is nu in balbezit. Vujadin draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

61e minuut.
Saligoi onderschept slim de pass. Viotto is nu in balbezit. Viotto passt de bal zonder na te denken. Vujadin rent richting de bal. Vujadin schiet op doel. Cilia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Larussa bereikt de bal nog maar net als eerste. Larussa passt de bal zonder na te denken. Rado is nu in balbezit. Vujadin bereikt de bal nog maar net als eerste. Vujadin schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Vujadin bereikt de bal nog maar net als eerste. Vujadin draait met de bal, schiet en ... Cilia maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
gentedimare - FC Gotham Utd 4:1

72e minuut.
Riggione geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Terracciano zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tognetti is nu in balbezit. Tognetti geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Passarini probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zito kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Garibaldi is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
gentedimare - FC Gotham Utd 4:2

80e minuut.
Riggione geeft een hoge lob. Inworp. Paduli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tognetti rent richting de bal. Tognetti draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gentedimare 52%, FC Gotham Utd 48%.
gentedimare - FC Gotham Utd 4:2