Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Full House Innominabili
Normal Tactiek naz Svizzera
49% Balbezit 51%
59% Spel op eigen helft 41%
8 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 19.1
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


13e minuut.
Passatore heeft problemen om de bal te vangen. Dellaporta rent richting de bal. Passatore begaat een overtreding. Passatore krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Tanzillo met een harde bal richting middenveld. Pace kopt de bal weg. Lo Nero is nu in balbezit. Lo Nero draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Full House - Innominabili 1:0

20e minuut.
Daar is Passatore, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dellaporta rent richting de bal. Dellaporta passt de bal in één keer door. Zucca is nu in balbezit. Zucca schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Taravello geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dellaporta met een snelle inworp. Santella is nu in balbezit. Santella geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Tagliati de bal. Mairou is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Full House - Innominabili 1:1

43e minuut.
Lettieri probeert naar een medespeler te passen. Dellaporta bereikt de bal nog maar net als eerste. Dellaporta passt de bal in één keer door. Rongioletti rent richting de bal. Rongioletti haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Full House 55%, Innominabili 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Full House - Innominabili 1:1

50e minuut.
Fiacco verovert de bal door een tackle van achteren. Fiacco geeft een hoge lob. Zucca is nu in balbezit. Mairou rent richting de bal. Mairou haalt uit met een fantastische trap. Frontiera bokst de bal weg.

61e minuut.
Zucca is nu in balbezit. Mairou rent richting de bal. Zucca rent richting de bal. Mairou bereikt de bal nog maar net als eerste. Mairou schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Taravello trapt de bal weg van het doel. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dellaporta zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Santella bereikt de bal nog maar net als eerste. Santella geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Full House - Innominabili 1:2

64e minuut.
Barile met een sublieme pass. Zucca is nu in balbezit. Zucca speelt de bal door. Mairou rent richting de bal. Mairou schiet op doel. Frontiera verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Full House 62%, Innominabili 38%.
Full House - Innominabili 1:2