Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 18:36
  • Competitiewedstrijd: Eccellenza.012
  • Stadion: Monkey Island
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 13004
BRINFIGHTERS PSG Molteno
CowMiOff Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
28% Spel op eigen helft 72%
31 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
35.8 gemiddelde waardering 19.7
excellent Schieten poor
weak Passen weak
average Verdedigen poor


3e minuut.
Douglas onderschept slim de pass. Douglas geeft de bal voor. Marais is nu in balbezit. Marais schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BRINFIGHTERS - PSG Molteno 1:0

4e minuut.
Bertone speelt de bal door. Anelli heeft problemen om de bal te vangen. Motteran is nu in balbezit. Marais verovert de bal door een tackle van achteren. Marais haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Bovaro heeft problemen om de bal te vangen. Heun onderschept slim de pass. Heun probeert naar een medespeler te passen. Marais is nu in balbezit. Marais draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BRINFIGHTERS - PSG Molteno 2:0

9e minuut.
Doeltrap. Telese trapt de bal weg. Detti rent richting de bal. Marais verovert de bal door een tackle van achteren. Marais geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Marais rent richting de bal. Marais geeft een hoge lob. Moksnes is nu in balbezit. Moksnes draait met de bal, schiet en ... Barzizza werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BRINFIGHTERS - PSG Molteno 3:0

15e minuut.
Klungelig pakt Bovaro de bal. Heun bereikt de bal nog maar net als eerste. Heun passt de bal zonder na te denken. Marais is nu in balbezit. Marais schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Vitellio probeert de bal aan de voet te houden. Moksnes bereikt de bal nog maar net als eerste. Moksnes schiet op doel. Barzizza probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
BRINFIGHTERS - PSG Molteno 4:0

17e minuut.
Petralia geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Heun met de inworp. Marais bereikt de bal nog maar net als eerste. Marais haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Scibetta is nu in balbezit. Scibetta geeft de bal voor. Daar is Aleksiev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bertone bereikt de bal nog maar net als eerste. Bertone draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
BRINFIGHTERS - PSG Molteno 4:1

31e minuut.
Motteran probeert de bal met de borst te controleren. Heun is nu in balbezit. Heun passt de bal zonder na te denken. Marais bereikt de bal nog maar net als eerste. Marais schiet op doel. Barzizza bokst de bal weg.

34e minuut.
Rolando geeft een lange en hoge pass. Marais kopt de bal weg. Moksnes heeft problemen om de bal te vangen. Moksnes draait met de bal, schiet en ... Telese probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Heun neemt de hoekschop. Moksnes springt en kopt de bal. Barzizza werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Moksnes rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BRINFIGHTERS - PSG Molteno 5:1

36e minuut.
Garbarino met een sublieme pass. Daar is Moksnes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moksnes geeft de bal voor. Marais bereikt de bal nog maar net als eerste. Marais haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BRINFIGHTERS - PSG Molteno 6:1

41e minuut.
Motteran heeft problemen om de bal te vangen. Douglas met een sublieme pass. Moksnes rent richting de bal. Moksnes draait met de bal, schiet en ... Barzizza werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BRINFIGHTERS - PSG Molteno 7:1

42e minuut.
Anelli speelt de bal door. Daar is Bertone, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marais rent richting de bal. Marais haalt uit met een fantastische trap. Barzizza maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BRINFIGHTERS - PSG Molteno 8:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BRINFIGHTERS 25%, PSG Molteno 75%.
BRINFIGHTERS - PSG Molteno 8:1

47e minuut.
Dalheim geeft een lange en hoge pass. Marais kopt de bal weg. Moksnes is nu in balbezit. Moksnes haalt uit met een fantastische trap. Barzizza maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BRINFIGHTERS - PSG Molteno 9:1

49e minuut.
Douglas rent richting de bal. Douglas geeft een lange en hoge pass. Marais is nu in balbezit. Marais draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

56e minuut.
Douglas kopt de bal weg. Dalheim rent richting de bal. Dalheim speelt de bal door. Moksnes bereikt de bal nog maar net als eerste. Moksnes draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Marais is nu in balbezit. Marais schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

60e minuut.
Marais bereikt de bal nog maar net als eerste. Marais geeft de bal voor. Moksnes is nu in balbezit. Moksnes haalt uit met een fantastische trap. Barzizza maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BRINFIGHTERS - PSG Molteno 10:1

61e minuut.
Anelli passt de bal in één keer door. Moksnes bereikt de bal nog maar net als eerste. Moksnes speelt de bal door. Marais is nu in balbezit. Marais haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Moksnes is nu in balbezit. Moksnes schiet op doel. Barzizza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Rolando onderschept slim de pass. Rolando probeert naar een medespeler te passen. Motteran is nu in balbezit. Heun verovert de bal door een tackle van achteren. Heun geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
BRINFIGHTERS - PSG Molteno 11:1

66e minuut.
Klungelig pakt Motteran de bal. Heun is nu in balbezit. Motteran is nu in balbezit. Heun verovert de bal door een tackle van achteren. Heun passt de bal zonder na te denken. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
BRINFIGHTERS - PSG Molteno 12:1

70e minuut.
Moksnes is nu in balbezit. Petralia is nu in balbezit. Petralia passt de bal in één keer door. Moksnes is nu in balbezit. Moksnes haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Moksnes heeft problemen om de bal te vangen. Moksnes met een sublieme pass. Marais is nu in balbezit. Marais haalt uit met een fantastische trap. Barzizza werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BRINFIGHTERS - PSG Molteno 13:1

81e minuut.
Heun geeft de bal voor. Klungelig pakt Marais de bal. Detti rent richting de bal. Marais onderschept slim de pass. Marais haalt uit met een fantastische trap. Barzizza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Moksnes is nu in balbezit. Moksnes draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Detti geeft de bal voor. Dalheim is nu in balbezit. Dalheim geeft de bal voor. Moksnes is nu in balbezit. Moksnes probeert naar een medespeler te passen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Heun speelt de bal door. Marais is nu in balbezit. Marais geeft een lange en hoge pass. Dalheim is nu in balbezit. Dalheim schiet op doel. Barzizza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BRINFIGHTERS 32%, PSG Molteno 68%.
BRINFIGHTERS - PSG Molteno 13:1