Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Athletic Bilboa DetroitMC
ONE PIECE!!! Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
33% Spel op eigen helft 67%
26 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 3
35.8 gemiddelde waardering 34.6
goed Schieten redelijk
redelijk Passen matig
zwak Verdedigen matig


7e minuut.
Tucceri rent richting de bal. Tucceri geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Careri de bal. Tarantino is nu in balbezit. Tarantino draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Athletic Bilboa - DetroitMC 1:0

8e minuut.
Gogoncea bereikt de bal nog maar net als eerste. Tucceri verovert de bal door een tackle van achteren. Tucceri passt de bal in één keer door. Careri rent richting de bal. Careri draait met de bal, schiet en ... Becker probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Klungelig pakt Nasolu de bal. Tardivi probeert naar een medespeler te passen. Careri rent richting de bal. Careri heeft problemen om de bal te vangen. Careri draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Athletic Bilboa - DetroitMC 2:0

18e minuut.
Tucceri is nu in balbezit. Tucceri geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Tarantino de bal. Tardivi rent richting de bal. Tardivi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Athletic Bilboa - DetroitMC 3:0

21e minuut.
Val met een snelle inworp. Tucceri rent richting de bal. Tucceri geeft een lange en hoge pass. Tardivi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tardivi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Tucceri geeft de bal voor. Klungelig pakt Careri de bal. Nasolu verovert de bal door een tackle van achteren. Tardivi is nu in balbezit. Tardivi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Pizarro speelt de bal door. Agnellutti rent richting de bal. Kadija onderschept slim de pass. Kadija schiet op doel. Audino probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

34e minuut.
Becker trapt de bal weg. Tucceri probeert de bal met de borst te controleren. Tucceri geeft de bal voor. Careri bereikt de bal nog maar net als eerste. Careri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Athletic Bilboa - DetroitMC 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Athletic Bilboa 41%, DetroitMC 59%.
Athletic Bilboa - DetroitMC 4:0

46e minuut.
Manu komt het veld opgelopen. Tuzio raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Imbrogno komt het veld opgelopen. Norek komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Tucceri bereikt de bal nog maar net als eerste. Tucceri geeft de bal voor. Klungelig pakt Nasolu de bal. Tardivi rent richting de bal. Tardivi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Tucceri is nu in balbezit. Tucceri geeft de bal voor. Nasolu heeft problemen om de bal te vangen. Careri bereikt de bal nog maar net als eerste. Careri haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Tarantino is nu in balbezit. Tarantino schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Lienad bereikt de bal nog maar net als eerste. Tardivi verovert de bal door een tackle van achteren. Tardivi probeert naar een medespeler te passen. Careri is nu in balbezit. Careri schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Imbrogno verovert de bal door een tackle van achteren. Val geeft een hoge lob. Klungelig pakt Nasolu de bal. Careri is nu in balbezit. Careri haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Tardivi rent richting de bal. Tardivi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Athletic Bilboa - DetroitMC 5:0

64e minuut.
Norek rent richting de bal. Norek passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Imbrogno de bal. Tarantino rent richting de bal. Tarantino draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Tarantino speelt de bal door. Tucceri geeft een lange en hoge pass. Careri bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarantino is nu in balbezit. Tarantino haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Athletic Bilboa - DetroitMC 6:0

80e minuut.
Tucceri controleert de bal met de borst. Tucceri probeert naar een medespeler te passen. Tarantino bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarantino schiet op doel. Becker maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Verdelli neemt vlug de vrije trap. Giugno kopt de bal weg. Val bereikt de bal nog maar net als eerste. Val geeft een lange en hoge pass. Tardivi kopt de bal weg. Becker probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Inworp. Turcato met een snelle inworp. Tucceri bereikt de bal nog maar net als eerste. Tucceri geeft een hoge lob. Tarantino springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Athletic Bilboa 26%, DetroitMC 74%.
Athletic Bilboa - DetroitMC 6:0