Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Avanti Tutta FC MalaguitaCF
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
47% Spel op eigen helft 53%
9 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 21
adequate Schieten average
poor Passen average
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
Pioltelli heeft problemen om de bal te vangen. Volpatti onderschept slim de pass. Volpatti geeft een hoge lob. Aiolfi krijgt zijn hoofd ertegen. Giachetti werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Ciuffo verovert de bal door een tackle van achteren. Ciuffo met een sublieme pass. Ritorto rent richting de bal. Vialardi rent richting de bal. Vialardi haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Casoli speelt de bal door. Daar is Vialardi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ritorto bereikt de bal nog maar net als eerste. Vialardi rent richting de bal. Vialardi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Montagnani geeft een lange en hoge pass. Querques bereikt de bal nog maar net als eerste. Aiolfi onderschept slim de pass. Daar is Aiolfi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aiolfi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Saviano geeft een hoge lob. Casoli probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Aiolfi rent richting de bal. Aiolfi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Avanti Tutta FC - MalaguitaCF 1:0

20e minuut.
Colelli trapt de bal weg. Giorgetti rent richting de bal. Giorgetti geeft een hoge lob. Vialardi is nu in balbezit. Vialardi haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pioltelli met een snelle inworp. Vescovi rent richting de bal. Ritorto onderschept slim de pass. Ritorto passt de bal zonder na te denken. Colelli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Montagnani bereikt de bal nog maar net als eerste. Montagnani passt de bal zonder na te denken. Aiolfi rent richting de bal. Aiolfi draait met de bal, schiet en ... Giachetti probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Avanti Tutta FC - MalaguitaCF 2:0

33e minuut.
Casoli rent richting de bal. Casoli passt de bal zonder na te denken. Restilla kan de bal niet met de borst controleren. Vialardi is nu in balbezit. Vialardi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Avanti Tutta FC 45%, MalaguitaCF 55%.
Avanti Tutta FC - MalaguitaCF 2:0

54e minuut.
Casoli met een sublieme pass. Restilla rent richting de bal. Vialardi verovert de bal door een tackle van achteren. Vialardi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Avanti Tutta FC - MalaguitaCF 2:1

55e minuut.
Franceschetti rent richting de bal. Vialardi onderschept slim de pass. Montagnani rent richting de bal. Vialardi onderschept slim de pass. Vialardi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Vialardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Restilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Vialardi verovert de bal door een tackle van achteren. Vialardi haalt uit met een fantastische trap. Colelli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Passi verovert de bal door een tackle van achteren. Passi geeft een hoge lob. Scorzelli heeft problemen om de bal te vangen. Vialardi rent richting de bal. Vialardi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Vescovi is nu in balbezit. Vescovi geeft een hoge lob. Aiolfi is nu in balbezit. Aiolfi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Scorzelli trapt de bal weg van het doel. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Casoli met een snelle inworp. Pioltelli rent richting de bal. Pioltelli geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Giorgetti verovert de bal door een tackle van achteren. Giorgetti geeft de bal voor. Daar is Restilla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vialardi is nu in balbezit. Vialardi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Vescovi is nu in balbezit. Casoli onderschept slim de pass. Vescovi schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Vescovi krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Avanti Tutta FC 49%, MalaguitaCF 51%.
Avanti Tutta FC - MalaguitaCF 2:1