Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Festagrande ChepyFc
Normal Tactiek 433
47% Balbezit 53%
62% Spel op eigen helft 38%
4 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 24.1
weak Schieten weak
poor Passen weak
hopeless Verdedigen weak


6e minuut.
Zennaro zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Çulcuoğlu rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sberna. Sberna krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Vizi passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Liistri de bal. Liistri passt de bal in één keer door. Apreotesei rent richting de bal. Apreotesei schiet op doel. Bloise kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

15e minuut.
Soressa raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Loche komt het veld opgelopen.

22e minuut.
Doeltrap. Bloise trapt de bal weg van het doel. Vizi kopt de bal weg. Apreotesei is nu in balbezit. Apreotesei schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Vizi rent richting de bal. Vizi speelt de bal door. Apreotesei bereikt de bal nog maar net als eerste. Apreotesei draait met de bal, schiet en ... Bloise probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Festagrande 69%, ChepyFc 31%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Festagrande - ChepyFc 0:0

61e minuut.
Çulcuoğlu rent richting de bal. Çulcuoğlu geeft de bal voor. Apreotesei bereikt de bal nog maar net als eerste. Czapliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Czapliński schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Civilla met een sublieme pass. Apreotesei is nu in balbezit. Bitetti tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bitetti krijgt een gele kaart. Apreotesei raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Strejlau neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Festagrande 55%, ChepyFc 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Festagrande - ChepyFc 0:0