Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MalaguitaCF DetroitMC
Normal Tactiek luca
44% Balbezit 56%
72% Spel op eigen helft 28%
5 Doelpogingen 20
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 33.2
zwak Schieten goed
zwak Passen redelijk
waardeloos Verdedigen zwak


13e minuut.
Iaboni probeert naar een medespeler te passen. Daar is Vialardi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ritorto is nu in balbezit. Ritorto draait met de bal, schiet en ... Nasolu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Stefanutti bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Giorgetti met de inworp. Pioltelli is nu in balbezit. Pioltelli passt de bal met de wreef. Giorgetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Giorgetti geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Salvà met een sublieme pass. Ritorto bereikt de bal nog maar net als eerste. Giugno rent richting de bal. Lenfant rent richting de bal. Lenfant haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Ceschini rent richting de bal. Follegatti onderschept slim de pass. Klungelig pakt Pizarro de bal. Pizarro geeft een lange en hoge pass. Kadija springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

30e minuut.
Salvà rent richting de bal. Lenfant bereikt de bal nog maar net als eerste. Lenfant schiet op doel. Na een snelle pass probeert Marsico de bal onder controle te krijgen. Giachetti werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MalaguitaCF - DetroitMC 0:1

34e minuut.
Marsico bereikt de bal nog maar net als eerste. Lenfant verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Lenfant, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lenfant draait met de bal, schiet en ... Giachetti werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MalaguitaCF - DetroitMC 0:2

39e minuut.
Kadija rent richting de bal. Querques rent richting de bal. Kadija onderschept slim de pass. Kadija haalt uit met een fantastische trap. Giachetti werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MalaguitaCF - DetroitMC 0:3

39e minuut.
Ritorto is nu in balbezit. Ritorto passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Marsico de bal. Kadija onderschept slim de pass. Kadija haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MalaguitaCF - DetroitMC 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MalaguitaCF 69%, DetroitMC 31%.
MalaguitaCF - DetroitMC 0:4

53e minuut.
Salvà controleert de bal met de borst. Pizarro bereikt de bal nog maar net als eerste. Pizarro passt de bal met de wreef. Kadija is nu in balbezit. Kadija draait met de bal, schiet en ... Giachetti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MalaguitaCF - DetroitMC 0:5

57e minuut.
Acciaro met een snelle inworp. Daar is Giugno, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Giugno speelt de bal door. Kadija rent richting de bal. Kadija draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MalaguitaCF - DetroitMC 0:6

61e minuut.
Salvà met een sublieme pass. Giugno bereikt de bal nog maar net als eerste. Giugno passt de bal in één keer door. Lenfant is nu in balbezit. Lenfant draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Daar is Giorgetti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Giugno geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Giorgetti de bal onder controle te krijgen. Kadija rent richting de bal. Kadija draait met de bal, schiet en ... Giachetti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Pizarro passt de bal zonder na te denken. Daar is Casoli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lenfant rent richting de bal. Lenfant haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Marsico de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Klungelig pakt Acciaro de bal. Pioltelli rent richting de bal. Pioltelli passt de bal in één keer door. Vialardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Vialardi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Giugno onderschept slim de pass. Giugno met een sublieme pass. Kadija met een sublieme pass. Lenfant rent richting de bal. Lenfant draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MalaguitaCF - DetroitMC 0:7

87e minuut.
Lenfant onderschept slim de pass. Lenfant speelt de bal door. Kadija rent richting de bal. Lenfant is nu in balbezit. Lenfant haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Lenfant passt de bal met de wreef. Blanco is nu in balbezit. Blanco passt de bal zonder na te denken. Lenfant rent richting de bal. Lenfant draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MalaguitaCF - DetroitMC 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MalaguitaCF 76%, DetroitMC 24%.
MalaguitaCF - DetroitMC 0:8