Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Avanti Tutta FC Athletic Bilboa
Normal Tactiek ONE PIECE!!!
46% Balbezit 54%
77% Spel op eigen helft 23%
0 Doelpogingen 27
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
20.4 gemiddelde waardering 35.2
matig Schieten goed
slecht Passen redelijk
waardeloos Verdedigen slecht


4e minuut.
Agnellutti passt de bal zonder na te denken. Tucceri is nu in balbezit. Tucceri geeft een hoge lob. Careri bereikt de bal nog maar net als eerste. Careri draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De bal vliegt tegen de lat.

10e minuut.
Val bereikt de bal nog maar net als eerste. Val speelt de bal door. Scorzelli is nu in balbezit. Tarantino rent richting de bal. Tarantino haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Val speelt de bal door. Restilla rent richting de bal. Careri onderschept slim de pass. Careri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Avanti Tutta FC - Athletic Bilboa 0:1

22e minuut.
Scorzelli is nu in balbezit. Scorzelli geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tucceri met een snelle inworp. Val geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Turcato onderschept slim de pass. Turcato controleert de bal met de borst. Turcato passt de bal in één keer door. Careri bereikt de bal nog maar net als eerste. Careri haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Tucceri met de inworp. Val met een sublieme pass. Del Coiro rent richting de bal. Tarantino verovert de bal door een tackle van achteren. Tarantino schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Avanti Tutta FC - Athletic Bilboa 0:2

35e minuut.
Tardivi is nu in balbezit. Careri is nu in balbezit. Scorzelli legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Scorzelli krijgt een gele kaart. Careri is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Careri kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Restilla geeft een hoge lob. Inworp. Tucceri zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tarantino bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarantino schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Tardivi rent richting de bal. Volpatti is nu in balbezit. Tucceri onderschept slim de pass. Tucceri geeft een hoge lob. Tarantino springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Tucceri bereikt de bal nog maar net als eerste. Tardivi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tucceri geeft een lange en hoge pass. Careri heeft problemen om de bal te vangen. Careri geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Avanti Tutta FC - Athletic Bilboa 0:3

44e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Val met de inworp. Tucceri speelt de bal door. Careri is nu in balbezit. Careri haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Avanti Tutta FC - Athletic Bilboa 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Avanti Tutta FC 75%, Athletic Bilboa 25%.
Avanti Tutta FC - Athletic Bilboa 0:4

46e minuut.
Saviano is nu in balbezit. Val bereikt de bal nog maar net als eerste. Val geeft een hoge lob. Klungelig pakt Careri de bal. Careri haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Avanti Tutta FC - Athletic Bilboa 0:5

49e minuut.
Tucceri geeft de bal voor. Scorzelli kopt de bal weg. Tarantino probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tarantino schiet op doel. Restilla probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Restilla met een harde bal richting middenveld. Daar is Tarantino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Restilla legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Tarantino is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Careri legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Tarantino controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Restilla maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Agnellutti geeft een hoge lob. Tardivi rent richting de bal. Tardivi schiet op doel. Colelli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Careri rent richting de bal. Careri draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Avanti Tutta FC - Athletic Bilboa 0:6

67e minuut.
Tucceri met een sublieme pass. Turcato rent richting de bal. Turcato passt de bal zonder na te denken. Careri is nu in balbezit. Careri schiet op doel. Paal!

68e minuut.
Tucceri geeft een lange en hoge pass. Tarantino bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Del Coiro ... Strafschop! Del Coiro krijgt een gele kaart. Tarantino is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Careri neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal raakt de paal.

75e minuut.
Val speelt de bal door. Tardivi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tardivi speelt de bal door. Careri is nu in balbezit. Careri draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Turcato geeft een hoge lob. Careri heeft problemen om de bal te vangen. Careri probeert naar een medespeler te passen. Tardivi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tardivi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Colelli speelt de bal door. Schiavon is nu in balbezit. Tucceri begaat een overtreding. Tucceri krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Turcato zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tucceri heeft problemen om de bal te vangen. Sciancalepre bereikt de bal nog maar net als eerste. Tucceri onderschept slim de pass. Tucceri geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Tardivi is nu in balbezit. Tardivi schiet op doel. Colelli probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

85e minuut.
Del Coiro onderschept slim de pass. Del Coiro probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tucceri met de inworp. Val geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Tucceri geeft een lange en hoge pass. Careri kopt de bal weg. Klungelig pakt Restilla de bal. Tarantino bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarantino draait met de bal, schiet en ... Colelli bokst de bal weg. Daar is Careri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Careri haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Avanti Tutta FC - Athletic Bilboa 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Avanti Tutta FC 78%, Athletic Bilboa 22%.
Avanti Tutta FC - Athletic Bilboa 0:7