Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 18:34
  • Competitiewedstrijd: Eccellenza.013
  • Stadion: nevio Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 1760
nevio Festagrande
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
38% Spel op eigen helft 62%
12 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 1
20.1 gemiddelde waardering 19.3
zwak Schieten matig
zwak Passen slecht
slecht Verdedigen hopeloos


6e minuut.
Salvemini probeert naar een medespeler te passen. Piva rent richting de bal. Met opzet legt Loche zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Loche moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Loche schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

14e minuut.
Piva probeert naar een medespeler te passen. Bordignoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Bordignoni haalt uit met een fantastische trap. Bitetti probeert de bal aan de voet te houden. De bal vliegt tegen de lat.

29e minuut.
Bordignoni rent richting de bal. Marelli onderschept slim de pass. Marelli geeft een hoge lob. De Mauro rent richting de bal. De Mauro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
nevio - Festagrande 0:1

33e minuut.
Bloise trapt de bal weg van het doel. Vanni kopt de bal weg. Klungelig pakt Pietravalle de bal. De Mauro rent richting de bal. De Mauro haalt uit met een fantastische trap. Ribbisi bokst de bal weg.

35e minuut.
Bordignoni probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Sansonetto met de inworp. Zennaro is nu in balbezit. Zennaro geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Marelli passt de bal met de wreef. Bordignoni is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Marelli. Marelli krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nevio 45%, Festagrande 55%.
nevio - Festagrande 0:1

49e minuut.
Bordignoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Bitetti verovert de bal door een tackle van achteren. Marelli rent richting de bal. Penso is nu in balbezit. Penso draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
nevio - Festagrande 1:1

66e minuut.
Penso is nu in balbezit. Marelli verovert de bal door een tackle van achteren. Bordignoni verovert de bal door een tackle van achteren. Penso rent richting de bal. Penso haalt uit met een fantastische trap. Bloise kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
nevio - Festagrande 2:1

83e minuut.
Pedrazzi geeft een lange en hoge pass. Inworp. Zennaro zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vanni bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanni draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nevio 31%, Festagrande 69%.
nevio - Festagrande 2:1