Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BlueMoon FC XyZeR
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
44% Spel op eigen helft 56%
12 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 17.7
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Pagnanelli met een snelle inworp. Daar is Ziveri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ziveri speelt de bal door. Corradini is nu in balbezit. Corradini schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Daar is De Leonardis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De Leonardis probeert naar een medespeler te passen. Corradini is nu in balbezit. Corradini draait met de bal, schiet en ... Ielardi werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

19e minuut.
Regazzetti met een sublieme pass. Urbini rent richting de bal. Urbini probeert naar een medespeler te passen. Corradini rent richting de bal. Corradini draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Doeltrap. Ielardi trapt de bal weg van het doel. Ghilardini probeert naar een medespeler te passen. Pizzati rent richting de bal. Pizzati draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Urbini is nu in balbezit. Urbini passt de bal zonder na te denken. Matarazzi probeert de bal aan de voet te houden. Corradini rent richting de bal. Corradini draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Urbini rent richting de bal. Urbini passt de bal in één keer door. Pratellesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Corradini verovert de bal door een tackle van achteren. Corradini draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Domenis onderschept slim de pass. Regazzetti is nu in balbezit. Urbini verovert de bal door een tackle van achteren. Urbini schiet op doel. Na een snelle pass probeert Matarazzi de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BlueMoon FC 51%, XyZeR 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
BlueMoon FC - XyZeR 0:0

48e minuut.
Domenis verovert de bal door een tackle van achteren. Manda geeft de bal voor. Turci rent richting de bal. Pizzati verovert de bal door een tackle van achteren. Pizzati schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

72e minuut.
Inworp. Mezzorotolo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ghilardini rent richting de bal. Ghilardini draait met de bal, schiet en ... Ciccone probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
BlueMoon FC - XyZeR 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BlueMoon FC 38%, XyZeR 62%.
BlueMoon FC - XyZeR 0:1