Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
DetroitMC Avanti Tutta FC
luca Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
32% Spel op eigen helft 68%
18 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.9 gemiddelde waardering 20.1
good Schieten average
adequate Passen poor
weak Verdedigen poor


3e minuut.
Zero probeert naar een medespeler te passen. Follegatti met een sublieme pass. Aiolfi bereikt de bal nog maar net als eerste. Aiolfi haalt uit met een fantastische trap. Becker maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DetroitMC - Avanti Tutta FC 0:1

11e minuut.
Gogoncea passt de bal zonder na te denken. Kadija bereikt de bal nog maar net als eerste. Lenfant bereikt de bal nog maar net als eerste. Lenfant haalt uit met een fantastische trap. Colelli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
DetroitMC - Avanti Tutta FC 1:1

12e minuut.
Restilla rent richting de bal. Restilla met een sublieme pass. Lenfant bereikt de bal nog maar net als eerste. Lenfant draait met de bal, schiet en ... Colelli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DetroitMC - Avanti Tutta FC 2:1

28e minuut.
Vescovi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lenfant onderschept slim de pass. Lenfant speelt de bal door. Kadija rent richting de bal. Kadija schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Kadija rent richting de bal. Volpatti verovert de bal door een tackle van achteren. Lenfant onderschept slim de pass. Daar is Lenfant, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lenfant draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Blanco kopt de bal weg. Kadija rent richting de bal. Lenfant bereikt de bal nog maar net als eerste. Lenfant draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Scorzelli de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
DetroitMC - Avanti Tutta FC 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DetroitMC 37%, Avanti Tutta FC 63%.
DetroitMC - Avanti Tutta FC 3:1

46e minuut.
Norek komt het veld opgelopen. Manu komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Mangiaterra kopt de bal weg. Lenfant heeft problemen om de bal te vangen. Montagnani tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Montagnani krijgt een gele kaart. Lenfant is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lenfant met een snel genomen vrije trap.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Lenfant passt de bal met de wreef. Blanco probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Aiolfi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Aiolfi krijgt een gele kaart.

51e minuut.
Norek is nu in balbezit. Norek schiet op doel. Na een snelle pass probeert Restilla de bal onder controle te krijgen. Lenfant rent richting de bal. Lenfant draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Volpatti geeft de bal voor. Aiolfi bereikt de bal nog maar net als eerste. Aiolfi speelt de bal door. Schiavon is nu in balbezit. Schiavon draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Saviano passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Blanco de bal onder controle te krijgen. Vescovi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lenfant verovert de bal door een tackle van achteren. Lenfant haalt uit met een fantastische trap. Colelli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Inworp. Pizarro met een snelle inworp. Vescovi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lenfant onderschept slim de pass. Lenfant draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
DetroitMC - Avanti Tutta FC 4:1

65e minuut.
Montagnani is nu in balbezit. Montagnani passt de bal met de wreef. Scorzelli rent richting de bal. Norek onderschept slim de pass. Norek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Becker met een sublieme pass. Gogoncea heeft problemen om de bal te vangen. Gogoncea kopt de bal weg. Norek is nu in balbezit. Norek draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Restilla is nu in balbezit. Restilla geeft een lange en hoge pass. Franceschetti kopt de bal weg. Aiolfi is nu in balbezit. Aiolfi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Becker trapt de bal weg van het doel. Blanco kopt de bal weg. Klungelig pakt Norek de bal. Lenfant is nu in balbezit. Lenfant schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
DetroitMC - Avanti Tutta FC 5:1

90e minuut.
Manu kopt de bal weg. Klungelig pakt Lenfant de bal. Scorzelli rent richting de bal. Lenfant onderschept slim de pass. Lenfant schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DetroitMC 27%, Avanti Tutta FC 73%.
DetroitMC - Avanti Tutta FC 5:1