Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Festagrande White Wolves
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
59% Spel op eigen helft 41%
2 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 21.3
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
hopeloos Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Salierno probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Salierno speelt de bal door. Betté rent richting de bal. Klungelig pakt Betté de bal. Betté haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

5e minuut.
Bitetti geeft een hoge lob. Inworp. Bergomi met een snelle inworp. Tagliavia bereikt de bal nog maar net als eerste. Tagliavia haalt uit met een fantastische trap. Bloise kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Giudici passt de bal met de wreef. Betté bereikt de bal nog maar net als eerste. Biancofiore bereikt de bal nog maar net als eerste. Betté verovert de bal door een tackle van achteren. Betté draait met de bal, schiet en ... Bloise probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Festagrande - White Wolves 0:1

19e minuut.
Klungelig pakt Sansonetto de bal. Scrittori is nu in balbezit. Scrittori geeft een hoge lob. Betté probeert de bal aan de voet te houden. Betté schiet op doel. Paal!

22e minuut.
Giudici kopt de bal weg. Bergomi is nu in balbezit. Bergomi probeert naar een medespeler te passen. Betté bereikt de bal nog maar net als eerste. Betté haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Biancofiore, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Soressa bereikt de bal nog maar net als eerste. Betté verovert de bal door een tackle van achteren. Betté draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Festagrande 55%, White Wolves 45%.
Festagrande - White Wolves 0:1

48e minuut.
Giudici onderschept slim de pass. Tagliavia rent richting de bal. Tagliavia speelt de bal door. Betté bereikt de bal nog maar net als eerste. Betté schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Marelli is nu in balbezit. Giudici rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Marelli. Marelli krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Tagliavia geeft een lange en hoge pass. Betté kopt de bal weg. Scrittori bereikt de bal nog maar net als eerste. Scrittori geeft een hoge lob. Betté springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Festagrande 64%, White Wolves 36%.
Festagrande - White Wolves 0:1