Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lymoh United DetroitMC
442 Tactiek luca
43% Balbezit 57%
68% Spel op eigen helft 32%
5 Doelpogingen 26
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
27.4 gemiddelde waardering 37.8
zwak Schieten solide
zwak Passen redelijk
slecht Verdedigen matig


3e minuut.
Blanco geeft een hoge lob. Klungelig pakt Kadija de bal. Lenfant speelt de bal door. Kadija rent richting de bal. Kadija draait met de bal, schiet en ... Gaffielli bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Lymoh United - DetroitMC 0:1

12e minuut.
Bravetti heeft problemen om de bal te vangen. Gogoncea rent richting de bal. Gogoncea geeft een hoge lob. Kadija bereikt de bal nog maar net als eerste. Kadija haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Giugno geeft een lange en hoge pass. Masiero rent richting de bal. Kadija verovert de bal door een tackle van achteren. Lenfant is nu in balbezit. Lenfant draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lymoh United - DetroitMC 0:2

16e minuut.
Manes bereikt de bal nog maar net als eerste. Manes geeft de bal voor. Materazzi kopt de bal weg. Kadija bereikt de bal nog maar net als eerste. Kadija draait met de bal, schiet en ... Gaffielli bokst de bal weg.

19e minuut.
Bravetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Bravetti geeft een hoge lob. Nasolu kopt de bal weg. Serras bereikt de bal nog maar net als eerste. Serras schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Gogoncea is nu in balbezit. Gogoncea passt de bal zonder na te denken. Lenfant rent richting de bal. Lenfant haalt uit met een fantastische trap. Gaffielli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lymoh United - DetroitMC 0:3

31e minuut.
Lenfant rent richting de bal. Lenfant passt de bal met de wreef. Daar is Kadija, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kadija draait met de bal, schiet en ... Gaffielli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lymoh United - DetroitMC 0:4

35e minuut.
Seppi passt de bal met de wreef. Gogoncea rent richting de bal. Gogoncea met een sublieme pass. Lenfant rent richting de bal. Lenfant schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Masiero met een sublieme pass. Radcliffe bereikt de bal nog maar net als eerste. Pizarro verovert de bal door een tackle van achteren. Pizarro geeft een lange en hoge pass. Kadija springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Molteni passt de bal zonder na te denken. Daar is Serras, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Serras passt de bal met de wreef. Abatecola is nu in balbezit. Abatecola schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lymoh United - DetroitMC 1:4

43e minuut.
Rizzetto is nu in balbezit. Gogoncea verovert de bal door een tackle van achteren. Gogoncea geeft de bal voor. Lenfant bereikt de bal nog maar net als eerste. Lenfant haalt uit met een fantastische trap. Gaffielli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Doeltrap. Manu komt het veld opgelopen. Norek komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lymoh United 65%, DetroitMC 35%.
Lymoh United - DetroitMC 1:4

51e minuut.
Lienad geeft de bal voor. Manes rent richting de bal. Met opzet legt Pizarro zijn tegenspeler op de grond. Pizarro is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

52e minuut.
Manes is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Radcliffe zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Nasolu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Serras is nu in balbezit. Serras schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lymoh United - DetroitMC 2:4

56e minuut.
Lenfant passt de bal met de wreef. Norek rent richting de bal. Lenfant bereikt de bal nog maar net als eerste. Lenfant draait met de bal, schiet en ... Gaffielli probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Lymoh United - DetroitMC 2:5

58e minuut.
Daar is Radcliffe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lenfant is nu in balbezit. Lenfant passt de bal zonder na te denken. Norek rent richting de bal. Norek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Molteni kopt de bal weg. Daar is Bravetti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Giugno probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Lenfant de bal. Lenfant schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Giugno probeert naar een medespeler te passen. Lenfant rent richting de bal. Lenfant passt de bal in één keer door. Norek rent richting de bal. Norek haalt uit met een fantastische trap. Gaffielli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Lenfant is nu in balbezit. Norek rent richting de bal. Lenfant rent richting de bal. Norek is nu in balbezit. Norek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Materazzi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Blanco verovert de bal door een tackle van achteren. Blanco met een sublieme pass. Norek rent richting de bal. Norek haalt uit met een fantastische trap. Gaffielli bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lymoh United 70%, DetroitMC 30%.
Lymoh United - DetroitMC 2:5