Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sbrighton A.C Telefono Casa
Normal Tactiek 433coppa
41% Balbezit 59%
78% Spel op eigen helft 22%
0 Doelpogingen 26
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 34.5
poor Schieten good
weak Passen weak
poor Verdedigen weak


2e minuut.
Amalfitano onderschept slim de pass. Amalfitano passt de bal zonder na te denken. Laviano rent richting de bal. Coda onderschept slim de pass. Coda draait met de bal, schiet en ... Papaleo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Müürsepp heeft problemen om de bal te vangen. Müürsepp haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sbrighton - A.C Telefono Casa 0:1

3e minuut.
Capitoni onderschept slim de pass. Capitoni speelt de bal door. Chippari is nu in balbezit. Coda is nu in balbezit. Coda haalt uit met een fantastische trap. Papaleo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Müürsepp passt de bal zonder na te denken. Caretti is nu in balbezit. Caretti passt de bal zonder na te denken. Coda is nu in balbezit. Coda draait met de bal, schiet en ... Papaleo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Zuffellato rent richting de bal. Zuffellato geeft een lange en hoge pass. Inworp. Bajo met de inworp. Caretti geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Caretti kopt de bal weg. Müürsepp heeft problemen om de bal te vangen. Campomaggio bereikt de bal nog maar net als eerste. Müürsepp onderschept slim de pass. Müürsepp draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Daar is Bajo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bajo geeft de bal voor. Müürsepp rent richting de bal. Müürsepp draait met de bal, schiet en ... Papaleo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sbrighton - A.C Telefono Casa 0:2

29e minuut.
Klungelig pakt Amalfitano de bal. Chippari tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Amalfitano is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Monfredini met een snel genomen vrije trap. Coda is nu in balbezit. Coda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sbrighton - A.C Telefono Casa 0:3

31e minuut.
Caretti onderschept slim de pass. Caretti passt de bal met de wreef. Müürsepp rent richting de bal. Amalfitano rent richting de bal. Amalfitano schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Sbrighton - A.C Telefono Casa 0:4

33e minuut.
Amalfitano passt de bal in één keer door. Zuffellato rent richting de bal. Coda verovert de bal door een tackle van achteren. Coda draait met de bal, schiet en ... Papaleo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sbrighton - A.C Telefono Casa 0:5

45e minuut.
Campomaggio bereikt de bal nog maar net als eerste. Campomaggio geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Laviano de bal onder controle te krijgen. Coda bereikt de bal nog maar net als eerste. Coda draait met de bal, schiet en ... Paal! Papaleo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sbrighton - A.C Telefono Casa 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sbrighton 77%, A.C Telefono Casa 23%.
Sbrighton - A.C Telefono Casa 0:6

51e minuut.
Amalfitano passt de bal met de wreef. Bajo is nu in balbezit. Bajo met een sublieme pass. Coda rent richting de bal. Coda schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Pilo rent richting de bal. Pilo geeft een lange en hoge pass. Caretti speelt de bal door. Müürsepp bereikt de bal nog maar net als eerste. Müürsepp draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Caretti onderschept slim de pass. Caretti speelt de bal door. Coda rent richting de bal. Coda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sbrighton - A.C Telefono Casa 0:7

62e minuut.
Labricciosa rent richting de bal. Labricciosa geeft een hoge lob. Bajo kopt de bal weg. Coda bereikt de bal nog maar net als eerste. Coda schiet op doel. Papaleo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sbrighton - A.C Telefono Casa 0:8

69e minuut.
Coda bereikt de bal nog maar net als eerste. Coda geeft een hoge lob. Daar is Tomasini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Müürsepp is nu in balbezit. Müürsepp schiet op doel. Papaleo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Amalfitano is nu in balbezit. Amalfitano haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sbrighton - A.C Telefono Casa 0:9

71e minuut.
Tomasini rent richting de bal. Caretti onderschept slim de pass. Caretti geeft de bal voor. Müürsepp is nu in balbezit. Müürsepp schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Bajo kopt de bal weg. Coda rent richting de bal. Chippari schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Chippari krijgt een gele kaart. Coda is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bajo wilt de vrije trap nemen. Papaleo bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sbrighton 80%, A.C Telefono Casa 20%.
Sbrighton - A.C Telefono Casa 0:9