Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Giudors Atletico Pippe
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
48% Spel op eigen helft 52%
17 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 18.4
slecht Schieten matig
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Sapio heeft problemen om de bal te vangen. Faccenda bereikt de bal nog maar net als eerste. Faccenda passt de bal zonder na te denken. Giamboi rent richting de bal. Giamboi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Giudors - Atletico Pippe 0:1

6e minuut.
Giocoliere onderschept slim de pass. Faccenda is nu in balbezit. Faccenda probeert naar een medespeler te passen. Giamboi bereikt de bal nog maar net als eerste. Giamboi draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

9e minuut.
Sapio geeft een hoge lob. Ciccardini is nu in balbezit. Ciccardini met een sublieme pass. Facincani bereikt de bal nog maar net als eerste. Facincani schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Ciccardini is nu in balbezit. Caradonna onderschept slim de pass. Caradonna passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Ferreto de bal. Ferreto passt de bal in één keer door.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Scopel met een harde bal richting middenveld. Facchinetti kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Faccenda de bal onder controle te krijgen. Giamboi bereikt de bal nog maar net als eerste. Giamboi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Facchinetti is nu in balbezit. Ciccardini onderschept slim de pass. Ciccardini probeert naar een medespeler te passen. Facincani rent richting de bal. Facincani draait met de bal, schiet en ... Mattioli bokst de bal weg.

24e minuut.
Corrieri probeert naar een medespeler te passen. Sapio bereikt de bal nog maar net als eerste. Sapio speelt de bal door. Facincani bereikt de bal nog maar net als eerste. Facincani haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Filolungo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciccardini verovert de bal door een tackle van achteren. Ciccardini met een sublieme pass. Facincani bereikt de bal nog maar net als eerste. Facincani haalt uit met een fantastische trap. Mattioli bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Facchinetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciccardini verovert de bal door een tackle van achteren. Ciccardini speelt de bal door. Facincani is nu in balbezit. Facincani draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Giudors 49%, Atletico Pippe 51%.
Giudors - Atletico Pippe 0:1

52e minuut.
Ciccardini rent richting de bal. Ciccardini passt de bal met de wreef. Benato speelt de bal door. Klungelig pakt Facincani de bal. Facincani schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Giudors - Atletico Pippe 1:1

53e minuut.
Faccenda heeft problemen om de bal te vangen. Facchinetti met een sublieme pass. Facincani probeert de bal aan de voet te houden. Giamboi is nu in balbezit. Giamboi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Facchinetti verovert de bal door een tackle van achteren. Sapio verovert de bal door een tackle van achteren. Sapio passt de bal met de wreef. Facincani is nu in balbezit. Facincani draait met de bal, schiet en ... Paal! Batta heeft problemen om de bal te vangen. Mattioli bokst de bal weg.

71e minuut.
Filolungo met de inworp. Facchinetti rent richting de bal. Facchinetti speelt de bal door. Giamboi is nu in balbezit. Giamboi schiet op doel. Scopel bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

79e minuut.
Filolungo geeft de bal voor. Brusaschetto rent richting de bal. Brusaschetto probeert naar een medespeler te passen. Giamboi is nu in balbezit. Giamboi draait met de bal, schiet en ... Scopel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Giudors - Atletico Pippe 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Giudors 46%, Atletico Pippe 54%.
Giudors - Atletico Pippe 1:2