Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Malachim Città Di Siracusa 1924
442-pro3 Tactiek 442
36% Balbezit 64%
65% Spel op eigen helft 35%
1 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
8.7 gemiddelde waardering 15.4
hopeloos Schieten slecht
tragisch Passen waardeloos
tragisch Verdedigen waardeloos


27e minuut.
Taralli is nu in balbezit. Taralli probeert naar een medespeler te passen. Bressi rent richting de bal. Bressi haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Milewski de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Malachim 56%, Città Di Siracusa 1924 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Malachim - Città Di Siracusa 1924 0:0

53e minuut.
Cambedda passt de bal in één keer door. Bressi bereikt de bal nog maar net als eerste. Milewski is nu in balbezit. Bressi verovert de bal door een tackle van achteren. Bressi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Klungelig pakt Corai de bal. Magnelli rent richting de bal. Magnelli draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Ferlin de bal. Bressi verovert de bal door een tackle van achteren. Paal! Bressi is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Malachim - Città Di Siracusa 1924 0:1

62e minuut.
Miglietti geeft de bal voor. Magnelli controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Sikharulidze maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Keith is nu in balbezit. Keith haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Malachim - Città Di Siracusa 1924 1:1

88e minuut.
Jonsen heeft problemen om de bal te vangen. Magnelli rent richting de bal. Magnelli geeft een hoge lob. Bressi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bressi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Sikharulidze geeft de bal voor. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Corai zal de hoekschop nemen. Daar is Sikharulidze, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bressi is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Malachim - Città Di Siracusa 1924 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Malachim 74%, Città Di Siracusa 1924 26%.
Malachim - Città Di Siracusa 1924 1:2