Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Città Di Siracusa 1924 Sphera
442 Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
47% Spel op eigen helft 53%
6 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.1 gemiddelde waardering 16.8
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


22e minuut.
Miglietti is nu in balbezit. Cambedda rent richting de bal. Mazzara tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mazzara krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Miglietti geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Massanisso zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Capecci bereikt de bal nog maar net als eerste. Capecci geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Corai kopt de bal weg. Cuccus rent richting de bal. Cuccus geeft de bal voor. Capecci bereikt de bal nog maar net als eerste. Capecci schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Mazzara bereikt de bal nog maar net als eerste. Miglietti is nu in balbezit. Miglietti met een sublieme pass. Magnelli is nu in balbezit. Magnelli haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Città Di Siracusa 1924 - Sphera 1:0

33e minuut.
Taralli bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazzara onderschept slim de pass. Mazzara geeft de bal voor. Bamberghi is nu in balbezit. Bamberghi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Massanisso geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Capecci de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Giovannetti. Giovannetti krijgt een gele kaart. Capecci is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Capecci met een snel genomen vrije trap. Palmenteri kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bamberghi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bamberghi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Città Di Siracusa 1924 - Sphera 1:1

40e minuut.
Giovannetti verovert de bal door een tackle van achteren. Giovannetti probeert naar een medespeler te passen. Magnelli is nu in balbezit. Magnelli schiet op doel. Giubbi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Città Di Siracusa 1924 - Sphera 2:1

42e minuut.
Mazzara geeft de bal voor. Arienti rent richting de bal. Beraldi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Beraldi krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Città Di Siracusa 1924 36%, Sphera 64%.
Città Di Siracusa 1924 - Sphera 2:1

48e minuut.
Taralli verovert de bal door een tackle van achteren. Giovannetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Bamberghi verovert de bal door een tackle van achteren. Capecci rent richting de bal. Capecci schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Cambedda kopt de bal weg. Vernassa rent richting de bal. Vernassa passt de bal met de wreef. Bressi is nu in balbezit. Bressi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Vernassa geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Miglietti met de inworp. Cambedda rent richting de bal. Cambedda geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Città Di Siracusa 1924 59%, Sphera 41%.
Città Di Siracusa 1924 - Sphera 2:1