Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Malachim Lupiae
442-pro3 Tactiek Normal
43% Balbezit 57%
66% Spel op eigen helft 34%
1 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
9 gemiddelde waardering 19
hopeloos Schieten zwak
tragisch Passen slecht
tragisch Verdedigen hopeloos


6e minuut.
Patanini Bonito geeft een hoge lob. Siragusa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferlin legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Siragusa is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Crispino zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Francioli is nu in balbezit. Francioli probeert naar een medespeler te passen. Patanini Bonito rent richting de bal. Patanini Bonito haalt uit met een fantastische trap. Duménigo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Malachim - Lupiae 0:1

19e minuut.
Einar geeft een hoge lob. Ferlin heeft problemen om de bal te vangen. Milewski is nu in balbezit. Crispino verovert de bal door een tackle van achteren. Crispino schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Malachim 68%, Lupiae 32%.
Malachim - Lupiae 0:1

74e minuut.
Neguţescu rent richting de bal. Francioli rent richting de bal. Neguţescu begaat een overtreding. Neguţescu krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Francioli geeft de bal voor. Patanini Bonito bereikt de bal nog maar net als eerste. Patanini Bonito passt de bal met de wreef. Maiellaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Maiellaro geeft een hoge lob. Duménigo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Malachim 63%, Lupiae 37%.
Malachim - Lupiae 0:1