Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sbrighton Atletico Pippe
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
51% Spel op eigen helft 49%
9 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 17.7
poor Schieten average
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Giocoliere passt de bal zonder na te denken. Chippari heeft problemen om de bal te vangen. Faccenda is nu in balbezit. Faccenda speelt de bal door. Giamboi is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Sbrighton - Atletico Pippe 0:1

6e minuut.
Daar is Giamboi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tomasini onderschept slim de pass. Faccenda is nu in balbezit. Faccenda haalt uit met een fantastische trap. Papaleo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sbrighton - Atletico Pippe 0:2

9e minuut.
Capitoni speelt de bal door. Giocoliere bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomasini verovert de bal door een tackle van achteren. Capitoni rent richting de bal. Capitoni schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sbrighton - Atletico Pippe 1:2

11e minuut.
Capitoni is nu in balbezit. Tombesi heeft problemen om de bal te vangen. Capitoni is nu in balbezit. Capitoni schiet op doel. Mattioli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sbrighton - Atletico Pippe 2:2

13e minuut.
Ferreto is nu in balbezit. Campomaggio verovert de bal door een tackle van achteren. Campomaggio speelt de bal door. Klungelig pakt Giamboi de bal. Giamboi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sbrighton - Atletico Pippe 2:3

21e minuut.
Faccenda passt de bal met de wreef. Tombesi rent richting de bal. Batta onderschept slim de pass. Capitoni onderschept slim de pass. Capitoni schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sbrighton 58%, Atletico Pippe 42%.
Sbrighton - Atletico Pippe 2:3

48e minuut.
Tomasini rent richting de bal. Giocoliere bereikt de bal nog maar net als eerste. Giocoliere met een sublieme pass. Giamboi is nu in balbezit. Giamboi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
Ballerano is nu in balbezit. Ballerano speelt de bal door. Tombesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tombesi draait met de bal, schiet en ... Mattioli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sbrighton - Atletico Pippe 3:3

62e minuut.
Campomaggio zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Tomasini de bal. Tomasini geeft de bal voor. Tombesi is nu in balbezit. Tombesi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Facchinetti onderschept slim de pass. Faccenda is nu in balbezit. Faccenda probeert naar een medespeler te passen. Giamboi is nu in balbezit. Giamboi draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

75e minuut.
Tombesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tombesi schiet op doel. Benato probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Buccirossi zal de hoekschop nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Tombesi rent richting de bal. Tombesi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sbrighton - Atletico Pippe 4:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sbrighton 44%, Atletico Pippe 56%.
Sbrighton - Atletico Pippe 4:3