Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Barbara FC Barracuda FC
433 Tactiek Normal
43% Balbezit 57%
60% Spel op eigen helft 40%
5 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22 gemiddelde waardering 20.2
average Schieten poor
weak Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Piangerelli is nu in balbezit. Castagner tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Piangerelli is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Peirano zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Fregoni rent richting de bal. Fregoni draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Barbara FC - Barracuda FC 1:0

13e minuut.
Castagner passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Colavolpe de bal. Mirtini schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Mirtini is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

15e minuut.
Castagner speelt de bal door. Torre bereikt de bal nog maar net als eerste. Torre speelt de bal door. Della Vecchia is nu in balbezit. Della Vecchia schiet op doel. Laudisio verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Laudisio trapt de bal weg. Piangerelli kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Fregoni de bal onder controle te krijgen. Chiani rent richting de bal. Chiani haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Batelli kopt de bal weg. Della Vecchia is nu in balbezit. Della Vecchia passt de bal met de wreef. Torre bereikt de bal nog maar net als eerste. Torre schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Barbara FC - Barracuda FC 1:1

24e minuut.
Marnini heeft problemen om de bal te vangen. Della Vecchia rent richting de bal. Marnini legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Della Vecchia is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Colavolpe neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
Barbara FC - Barracuda FC 1:2

28e minuut.
Torre verovert de bal door een tackle van achteren. Torre speelt de bal door. Colavolpe is nu in balbezit. Colavolpe schiet op doel. Laudisio probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Barbara FC - Barracuda FC 1:3

35e minuut.
Castagner kan de bal niet met de borst controleren. Piangerelli rent richting de bal. Piangerelli probeert naar een medespeler te passen. Colavolpe rent richting de bal. Colavolpe geeft een hoge lob. Laudisio kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Della Vecchia bereikt de bal nog maar net als eerste. Della Vecchia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Barbara FC - Barracuda FC 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barbara FC 59%, Barracuda FC 41%.
Barbara FC - Barracuda FC 1:4

51e minuut.
Peirano geeft een hoge lob. Colavolpe rent richting de bal. Colavolpe passt de bal zonder na te denken. Torre rent richting de bal. Torre geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Torre passt de bal zonder na te denken. Della Vecchia rent richting de bal. Marnini verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Batelli zal de hoekschop nemen. Laudisio kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Maggioni kopt de bal weg. Devastato rent richting de bal. Colavolpe rent richting de bal. Della Vecchia rent richting de bal. Della Vecchia schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Faiolone bereikt de bal nog maar net als eerste. Colavolpe verovert de bal door een tackle van achteren. Colavolpe passt de bal in één keer door. Torre bereikt de bal nog maar net als eerste. Torre geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Colavolpe onderschept slim de pass. Colavolpe geeft een hoge lob. Marnini is nu in balbezit. Della Vecchia verovert de bal door een tackle van achteren. Della Vecchia draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Barbara FC - Barracuda FC 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barbara FC 60%, Barracuda FC 40%.
Barbara FC - Barracuda FC 1:5