Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real United 80 Sparta Andora
352 Tactiek 442
48% Balbezit 52%
49% Spel op eigen helft 51%
9 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.7 gemiddelde waardering 21.2
poor Schieten poor
poor Passen poor
weak Verdedigen poor


6e minuut.
Lugaresi geeft een lange en hoge pass. Bordignon geeft de bal voor. Ganza rent richting de bal. Ganza schiet op doel. Bernabò probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real United 80 - Sparta Andora 1:0

10e minuut.
Continisio zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bucchero bereikt de bal nog maar net als eerste. Bucchero met een sublieme pass. Rujo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rujo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
D`Acquisto passt de bal met de wreef. Bucchero rent richting de bal. Bucchero met een sublieme pass. Zarantonello heeft problemen om de bal te vangen. Zarantonello haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Real United 80 - Sparta Andora 1:1

23e minuut.
Continisio is nu in balbezit. Continisio speelt de bal door. Della Posta Iervolino bereikt de bal nog maar net als eerste. Ganza bereikt de bal nog maar net als eerste. Ganza haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Lugaresi onderschept slim de pass. D`Acquisto is nu in balbezit. Tufano begaat een overtreding. Tufano krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Aluigi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sessi rent richting de bal. Sessi geeft een hoge lob. Robles is nu in balbezit. Robles haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real United 80 - Sparta Andora 2:1

43e minuut.
Moliterni onderschept slim de pass. Moliterni passt de bal zonder na te denken. Ganza bereikt de bal nog maar net als eerste. Ganza schiet op doel. Ciavarello probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bernabò probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Rujo verovert de bal door een tackle van achteren. Zarantonello bereikt de bal nog maar net als eerste. Rujo bereikt de bal nog maar net als eerste. Zarantonello bereikt de bal nog maar net als eerste. Zarantonello haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real United 80 53%, Sparta Andora 47%.
Real United 80 - Sparta Andora 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real United 80 46%, Sparta Andora 54%.
Real United 80 - Sparta Andora 2:1