Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Best Emmie FC AC Propistacci
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
43% Spel op eigen helft 57%
7 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
26.2 gemiddelde waardering 19.9
matig Schieten slecht
slecht Passen slecht
zwak Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Bromo heeft problemen om de bal te vangen. Congiu onderschept slim de pass. Congiu met een sublieme pass. Casciolini rent richting de bal. Casciolini draait met de bal, schiet en ... Della Bella probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Best Emmie FC - AC Propistacci 1:0

13e minuut.
Daar is Cingolani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lorenzon bereikt de bal nog maar net als eerste. Piccinni met een sublieme pass. Bromo rent richting de bal. Bromo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Cortenova geeft een hoge lob. Falletta Caravasso heeft problemen om de bal te vangen. Bromo rent richting de bal. Bromo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Piccinni kopt de bal weg. Sidoti bereikt de bal nog maar net als eerste. Sidoti speelt de bal door. Bromo is nu in balbezit. Bromo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Best Emmie FC - AC Propistacci 1:1

28e minuut.
Cogorno rent richting de bal. De Berardi onderschept slim de pass. De Berardi geeft een lange en hoge pass. Caggeci is nu in balbezit. Caggeci schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Cingolani geeft een hoge lob. Klungelig pakt Cortenova de bal. Candela bereikt de bal nog maar net als eerste. Cortenova onderschept slim de pass. Cortenova geeft een lange en hoge pass. Fregoni bokst de bal weg.

37e minuut.
Piccinni probeert naar een medespeler te passen. Cortenova rent richting de bal. Cortenova passt de bal in één keer door. Bromo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bromo draait met de bal, schiet en ... Fregoni bokst de bal weg. Een oude blessure zorgt ervoor dat Fregoni niet meer kan verder spelen. Buglia komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Best Emmie FC 43%, AC Propistacci 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Best Emmie FC - AC Propistacci 1:1

47e minuut.
Borghetti geeft een lange en hoge pass. Bromo rent richting de bal. La Nave verovert de bal door een tackle van achteren. Sidoti verovert de bal door een tackle van achteren. Sidoti haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Caggeci bereikt de bal nog maar net als eerste. Caggeci passt de bal in één keer door. Borghetti is nu in balbezit. Casciolini onderschept slim de pass. Casciolini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Best Emmie FC - AC Propistacci 2:1

64e minuut.
Casciolini onderschept slim de pass. Casciolini passt de bal zonder na te denken. Caggeci rent richting de bal. De Berardi met een sublieme pass. Congiu geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Congiu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Borghetti geeft een lange en hoge pass. Bromo rent richting de bal. Bromo draait met de bal, schiet en ... Buglia probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Best Emmie FC - AC Propistacci 2:2

74e minuut.
Sidoti speelt de bal door. Candela rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cortenova. Candela raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Candela kan niet meer verder spelen. Di Minervino komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Di Minervino bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Minervino geeft de bal voor. Daar is Vecchiotti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Caggeci rent richting de bal. Caggeci schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Best Emmie FC - AC Propistacci 3:2

89e minuut.
Klungelig pakt Bromo de bal. Falletta Caravasso bereikt de bal nog maar net als eerste. Falletta Caravasso passt de bal in één keer door. Sidoti is nu in balbezit. Sidoti haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Best Emmie FC 42%, AC Propistacci 58%.
Best Emmie FC - AC Propistacci 3:2