Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sphera Malachim
Normal Tactiek 442-pro3
54% Balbezit 46%
49% Spel op eigen helft 51%
7 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 9
zwak Schieten hopeloos
waardeloos Passen tragisch
zwak Verdedigen tragisch


7e minuut.
Daar is Neguţescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bamberghi bereikt de bal nog maar net als eerste. Neguţescu onderschept slim de pass. Capecci rent richting de bal. Capecci draait met de bal, schiet en ... Duménigo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Keith bereikt de bal nog maar net als eerste. Campanaro legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Keith is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Keith neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Giubbi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sphera - Malachim 0:1

11e minuut.
Cuccus met een sublieme pass. Vernassa speelt de bal door. Bamberghi rent richting de bal. Capecci bereikt de bal nog maar net als eerste. Capecci haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Inworp. Ferlin met een snelle inworp. Milewski rent richting de bal. Capecci onderschept slim de pass. Capecci schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sphera - Malachim 1:1

20e minuut.
Campanaro is nu in balbezit. Campanaro geeft de bal voor. Sikharulidze kan de bal niet met de borst controleren. Capecci is nu in balbezit. Capecci schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Arienti neemt de hoekschop. Daar is Jonsen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bamberghi rent richting de bal. Bamberghi draait met de bal, schiet en ... Duménigo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sphera - Malachim 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sphera 41%, Malachim 59%.
Sphera - Malachim 2:1

47e minuut.
Einar geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vernassa met de inworp. Massanisso bereikt de bal nog maar net als eerste. Massanisso geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Massanisso stond buitenspel. Einar maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Keith bereikt de bal nog maar net als eerste. Quang Thắng rent richting de bal. Quang Thắng haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Mazzara is nu in balbezit. Keith verovert de bal door een tackle van achteren. Keith probeert naar een medespeler te passen. Quang Thắng is nu in balbezit. Quang Thắng schiet op doel. Giubbi bokst de bal weg.

87e minuut.
Keith rent richting de bal. Campanaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Hügli verovert de bal door een tackle van achteren. Keith bereikt de bal nog maar net als eerste. Keith draait met de bal, schiet en ... Giubbi bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sphera 57%, Malachim 43%.
Sphera - Malachim 2:1