Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Liberty Trani A.C Telefono Casa
Normal Tactiek 433coppa
44% Balbezit 56%
81% Spel op eigen helft 19%
0 Doelpogingen 33
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.6 gemiddelde waardering 32.3
matig Schieten solide
slecht Passen matig
waardeloos Verdedigen matig


7e minuut.
Guerrini heeft problemen om de bal te vangen. Müürsepp speelt de bal door. Amalfitano is nu in balbezit. Amalfitano draait met de bal, schiet en ... Sassone maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Liberty Trani - A.C Telefono Casa 0:1

8e minuut.
Monfredini probeert naar een medespeler te passen. Coda bereikt de bal nog maar net als eerste. Cireddu schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Cireddu krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Pilo probeert naar een medespeler te passen. Monfredini is nu in balbezit. Antoniazzo maakt een afschuwelijke overtreding. Antoniazzo krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Müürsepp is nu in balbezit. Müürsepp passt de bal in één keer door. Amalfitano speelt de bal door. Coda rent richting de bal. Coda draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

18e minuut.
Accareddu trapt de bal weg van het doel. Inworp. Kudlica met de inworp. Bajo rent richting de bal. Bajo geeft de bal voor. Sassone kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Coda passt de bal met de wreef. Müürsepp rent richting de bal. Sottile bereikt de bal nog maar net als eerste. Müürsepp verovert de bal door een tackle van achteren. Müürsepp haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Liberty Trani - A.C Telefono Casa 0:2

24e minuut.
Zorzati rent richting de bal. Zorzati geeft een lange en hoge pass. Inworp. Bajo met een snelle inworp. Kudlica met een sublieme pass.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Kudlica kan de bal niet met de borst controleren. Kudlica speelt de bal door. Amalfitano bereikt de bal nog maar net als eerste. Müürsepp is nu in balbezit. Müürsepp schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Amalfitano maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Liberty Trani - A.C Telefono Casa 0:3

35e minuut.
Cireddu is nu in balbezit. Bajo onderschept slim de pass. Bajo probeert naar een medespeler te passen. Coda bereikt de bal nog maar net als eerste. Coda haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bajo met de inworp. Sottile rent richting de bal. Coda verovert de bal door een tackle van achteren. Coda geeft een lange en hoge pass. Sassone verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Amalfitano is nu in balbezit. Amalfitano haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Sottile is nu in balbezit. Amalfitano verovert de bal door een tackle van achteren. Müürsepp rent richting de bal. Müürsepp draait met de bal, schiet en ... Sassone probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Liberty Trani - A.C Telefono Casa 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Liberty Trani 76%, A.C Telefono Casa 24%.
Liberty Trani - A.C Telefono Casa 0:4

47e minuut.
Zorzati geeft een lange en hoge pass. Inworp. Bajo met een snelle inworp. Kudlica rent richting de bal. Kudlica geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Bajo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Coda rent richting de bal. Coda geeft een hoge lob. Amalfitano is nu in balbezit. Amalfitano draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Sottile rent richting de bal. Bajo onderschept slim de pass. Bajo speelt de bal door. Coda bereikt de bal nog maar net als eerste. Coda draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Doeltrap. Sassone trapt de bal weg van het doel. Kudlica kopt de bal weg. Klungelig pakt Müürsepp de bal. Müürsepp draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Liberty Trani - A.C Telefono Casa 0:5

58e minuut.
Cireddu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cireddu geeft een hoge lob. Inworp. Bajo met de inworp. Kudlica geeft een lange en hoge pass. Sassone kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Amalfitano bereikt de bal nog maar net als eerste. Amalfitano schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Liberty Trani - A.C Telefono Casa 0:6

66e minuut.
Sassone trapt de bal weg. Bajo kopt de bal weg. Cireddu probeert de bal aan de voet te houden. Coda is nu in balbezit. Coda draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Amalfitano onderschept slim de pass. Amalfitano probeert naar een medespeler te passen. Coda rent richting de bal. Coda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Liberty Trani - A.C Telefono Casa 0:7

72e minuut.
Bajo passt de bal in één keer door. Daar is Coda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Coda geeft een hoge lob. Müürsepp bereikt de bal nog maar net als eerste. Müürsepp schiet op doel. Sassone probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kudlica geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

75e minuut.
Minelli speelt de bal door. Taffarelli is nu in balbezit. Kudlica bereikt de bal nog maar net als eerste. Kudlica geeft de bal voor. Coda springt en kopt de bal. Sassone kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Müürsepp rent richting de bal. Müürsepp haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

78e minuut.
Bajo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kudlica bereikt de bal nog maar net als eerste. Kudlica passt de bal in één keer door. Amalfitano bereikt de bal nog maar net als eerste. Amalfitano draait met de bal, schiet en ... Sassone kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Liberty Trani - A.C Telefono Casa 0:8

90e minuut.
Kudlica kopt de bal weg. Amalfitano heeft problemen om de bal te vangen. Coda rent richting de bal. Coda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Liberty Trani - A.C Telefono Casa 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Liberty Trani 87%, A.C Telefono Casa 13%.
Liberty Trani - A.C Telefono Casa 0:9