Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Barbara FC Sbrighton
433 Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
59% Spel op eigen helft 41%
9 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.7 gemiddelde waardering 19.1
matig Schieten zwak
zwak Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


2e minuut.
Chiappa is nu in balbezit. Chiappa speelt de bal door. Chiani rent richting de bal. Chiani haalt uit met een fantastische trap. Papaleo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Barbara FC - Sbrighton 1:0

12e minuut.
Chippari geeft de bal voor. Ballerano kopt de bal weg. Klungelig pakt Maggioni de bal. Tombesi is nu in balbezit. Tombesi schiet op doel. Laudisio bokst de bal weg.

15e minuut.
Klungelig pakt Tomasini de bal. Tomasini kopt de bal weg. Tombesi is nu in balbezit. Tombesi schiet op doel. Marnini probeert de bal aan de voet te houden. Laudisio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Marnini bereikt de bal nog maar net als eerste. Capitoni verovert de bal door een tackle van achteren. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

19e minuut.
Klungelig pakt Locasale de bal. Capitoni verovert de bal door een tackle van achteren. Capitoni passt de bal zonder na te denken. Tombesi is nu in balbezit. Tombesi schiet op doel. Laudisio bokst de bal weg.

34e minuut.
Campomaggio geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Peirano met een snelle inworp. Piangerelli is nu in balbezit. Piangerelli geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Capitoni rent richting de bal. Faiolone verovert de bal door een tackle van achteren. Faiolone passt de bal zonder na te denken. Fregoni rent richting de bal. Fregoni draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Papaleo trapt de bal weg. Capitoni kopt de bal weg. Faiolone heeft problemen om de bal te vangen. Tombesi is nu in balbezit. Tombesi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barbara FC 70%, Sbrighton 30%.
Barbara FC - Sbrighton 1:0

58e minuut.
Labricciosa geeft een hoge lob. Inworp. Testa met een snelle inworp. Piangerelli is nu in balbezit. Piangerelli haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Buccirossi met de inworp. Locasale is nu in balbezit. Capitoni onderschept slim de pass. Capitoni geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Locasale bereikt de bal nog maar net als eerste. Locasale speelt de bal door. Klungelig pakt Chiani de bal. Piangerelli is nu in balbezit. Piangerelli draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barbara FC 49%, Sbrighton 51%.
Barbara FC - Sbrighton 1:0