Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Giudors Best Emmie FC
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
61% Spel op eigen helft 39%
6 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 25.4
poor Schieten average
poor Passen poor
poor Verdedigen weak


2e minuut.
De Berardi rent richting de bal. De Berardi probeert naar een medespeler te passen. Cacucciolo is nu in balbezit. Caggeci onderschept slim de pass. Caggeci haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Giudors - Best Emmie FC 0:1

6e minuut.
Caggeci rent richting de bal. Caggeci met een sublieme pass. De Berardi speelt de bal door. Casciolini is nu in balbezit. Casciolini schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
De Berardi passt de bal zonder na te denken. Casciolini rent richting de bal. Ceccato maakt een afschuwelijke overtreding. Ceccato krijgt een gele kaart. Casciolini raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Congiu neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Ciccardini rent richting de bal. Lorenzon onderschept slim de pass. Lorenzon probeert naar een medespeler te passen. Casciolini bereikt de bal nog maar net als eerste. Casciolini schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Cacucciolo geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Di Minervino zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Feregotti rent richting de bal. Feregotti draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Scopel trapt de bal weg van het doel. Congiu controleert de bal met de borst. Congiu passt de bal zonder na te denken. Daar is Casciolini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Casciolini draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Lorenzon speelt de bal door. Daar is Sandra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cacucciolo is nu in balbezit. Sandra geeft een hoge lob. Caggeci kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Congiu rent richting de bal. Congiu speelt de bal door. De Berardi met een sublieme pass. Casciolini is nu in balbezit. Casciolini haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Giudors 76%, Best Emmie FC 24%.
Giudors - Best Emmie FC 0:1

47e minuut.
Sandra speelt de bal door. Floresta rent richting de bal. Floresta met een sublieme pass. Facincani rent richting de bal. Facincani draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Colomberti zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Floresta de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van De Berardi. De Berardi krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Buglia met een harde bal richting middenveld. Sapio kopt de bal weg. Sandra bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandra probeert naar een medespeler te passen. Buglia heeft problemen om de bal te vangen. Paal!

69e minuut.
Feregotti kopt de bal weg. Casciolini probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Carini rent richting de bal. De Berardi is nu in balbezit. De Berardi schiet op doel. Scopel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

77e minuut.
Colomberti geeft een hoge lob. Inworp. Caggeci met de inworp. De Berardi rent richting de bal. De Berardi geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Giudors 47%, Best Emmie FC 53%.
Giudors - Best Emmie FC 0:1