Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Malachim Sparta Andora
442-pro3 Tactiek 442
35% Balbezit 65%
72% Spel op eigen helft 28%
0 Doelpogingen 16
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
7 gemiddelde waardering 23.5
hopeloos Schieten waardeloos
tragisch Passen slecht
tragisch Verdedigen slecht


7e minuut.
Continisio bereikt de bal nog maar net als eerste. Continisio geeft de bal voor. Rujo is nu in balbezit. D`Acquisto rent richting de bal. D`Acquisto geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Malachim - Sparta Andora 0:1

10e minuut.
Hügli heeft problemen om de bal te vangen. Libonati is nu in balbezit. Libonati geeft een hoge lob. Zarantonello bereikt de bal nog maar net als eerste. Zarantonello haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Rujo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rujo geeft de bal voor. Ferlin bereikt de bal nog maar net als eerste. D`Acquisto verovert de bal door een tackle van achteren. D`Acquisto draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Libonati geeft de bal voor. Klungelig pakt Einar de bal. Sikharulidze is nu in balbezit. D`Acquisto onderschept slim de pass. D`Acquisto draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Libonati kopt de bal weg. Klungelig pakt Lugaresi de bal. Lugaresi met een sublieme pass. D`Acquisto rent richting de bal. D`Acquisto schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Jonsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Jonsen geeft een hoge lob. Hügli bereikt de bal nog maar net als eerste. Bucchero verovert de bal door een tackle van achteren. Bucchero geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Duménigo speelt de bal door. Hügli kopt de bal weg. Zarantonello is nu in balbezit. Zarantonello schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Continisio probeert naar een medespeler te passen. Rujo bereikt de bal nog maar net als eerste. Neguţescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Rujo onderschept slim de pass. Rujo geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Malachim 84%, Sparta Andora 16%.
Malachim - Sparta Andora 0:1

51e minuut.
Hügli rent richting de bal. Rujo onderschept slim de pass. Rujo speelt de bal door. Lugaresi rent richting de bal. Lugaresi geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Ferlin geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Lugaresi de bal. Lugaresi passt de bal in één keer door. D`Acquisto bereikt de bal nog maar net als eerste. D`Acquisto draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Malachim 59%, Sparta Andora 41%.
Malachim - Sparta Andora 0:1