Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
A.C Telefono Casa Terra dei Pioppi
433coppa Tactiek 523
57% Balbezit 43%
28% Spel op eigen helft 72%
20 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.8 gemiddelde waardering 20.1
good Schieten weak
average Passen unsatisfactory
weak Verdedigen poor


4e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Montà trapt de bal weg. Caretti kopt de bal weg. Del Popolo is nu in balbezit. Del Popolo haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

8e minuut.
Roveri speelt de bal door. Daar is Del Popolo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zoccolante rent richting de bal. Del Popolo onderschept slim de pass. Del Popolo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C Telefono Casa - Terra dei Pioppi 1:0

12e minuut.
Gorini kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Caretti met een snelle inworp. Daar is Bajo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bajo geeft een hoge lob. Montà bokst de bal weg. Del Popolo is nu in balbezit. Del Popolo draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C Telefono Casa - Terra dei Pioppi 2:0

16e minuut.
Roncato bereikt de bal nog maar net als eerste. Caretti onderschept slim de pass. Caretti probeert naar een medespeler te passen. Del Popolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Del Popolo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C Telefono Casa - Terra dei Pioppi 3:0

26e minuut.
Del Popolo met een sublieme pass. Johansen geeft de bal voor. Daar is Zoccolante, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Amalfitano is nu in balbezit. Amalfitano schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Bajo met een sublieme pass. Amalfitano is nu in balbezit. Amalfitano met een sublieme pass. Coda rent richting de bal. Coda schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Roncato kopt de bal weg. Daar is Johansen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Johansen met een sublieme pass. Del Popolo rent richting de bal. Del Popolo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C Telefono Casa - Terra dei Pioppi 4:0

39e minuut.
Roncato passt de bal met de wreef. Giarrizzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Del Popolo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Del Popolo krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Goglio geeft de bal voor. Del Popolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Del Popolo geeft de bal voor. Coda rent richting de bal. Coda draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C Telefono Casa - Terra dei Pioppi 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.C Telefono Casa 25%, Terra dei Pioppi 75%.
A.C Telefono Casa - Terra dei Pioppi 5:0

46e minuut.
Milano probeert naar een medespeler te passen. Turina rent richting de bal. Turina speelt de bal door. Del Popolo rent richting de bal. Del Popolo draait met de bal, schiet en ... Montà kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

48e minuut.
Caretti bereikt de bal nog maar net als eerste. Caretti passt de bal zonder na te denken. Zoccolante bereikt de bal nog maar net als eerste. Del Popolo verovert de bal door een tackle van achteren. Del Popolo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Bajo passt de bal met de wreef. Del Popolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Zoccolante legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Del Popolo raakt geblesseerd tijdens het duel. Amalfitano neemt de penalty, wat een uithaal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C Telefono Casa - Terra dei Pioppi 6:0

60e minuut.
Lini bereikt de bal nog maar net als eerste. Coda verovert de bal door een tackle van achteren. Coda speelt de bal door. Amalfitano rent richting de bal. Amalfitano schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Johansen rent richting de bal. Johansen passt de bal zonder na te denken. Caretti met een sublieme pass. Amalfitano bereikt de bal nog maar net als eerste. Amalfitano haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

71e minuut.
Caretti passt de bal met de wreef. Amalfitano is nu in balbezit. Amalfitano passt de bal in één keer door. Del Popolo is nu in balbezit. Del Popolo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Na een snelle pass probeert Mercantelli de bal onder controle te krijgen. Pilo geeft de bal voor. Del Popolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Del Popolo schiet op doel. Montà maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.C Telefono Casa 30%, Terra dei Pioppi 70%.
A.C Telefono Casa - Terra dei Pioppi 6:0