Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Liberty Trani AC Propistacci
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
54% Spel op eigen helft 46%
7 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 20.3
poor Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Antoniazzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Antoniazzo met een sublieme pass. Sapio rent richting de bal. Migliaccio is nu in balbezit. Migliaccio schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

11e minuut.
Bromo schiet op doel. Accareddu probeert de bal aan de voet te houden. Cortenova is nu in balbezit. Cortenova geeft een lange en hoge pass. Cingolani kopt de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Sassone bokst de bal weg.

14e minuut.
Migliaccio rent richting de bal. Antoniazzo is nu in balbezit. Migliaccio bereikt de bal nog maar net als eerste. Antoniazzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Antoniazzo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Daar is Minelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sidoti rent richting de bal. Bromo rent richting de bal. Bromo draait met de bal, schiet en ... Sassone probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Liberty Trani - AC Propistacci 0:1

33e minuut.
Minelli speelt de bal door. Antoniazzo rent richting de bal. Migliaccio is nu in balbezit. Migliaccio schiet op doel. Na een snelle pass probeert Sapio de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Antoniazzo rent richting de bal. Sidoti onderschept slim de pass. Sidoti passt de bal in één keer door. Bromo is nu in balbezit. Bromo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Borraccio kopt de bal weg. Migliaccio bereikt de bal nog maar net als eerste. Vecchiotti rent richting de bal. Migliaccio onderschept slim de pass. Migliaccio schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Vecchiotti kopt de bal weg. Klungelig pakt Minelli de bal. Sidoti speelt de bal door. Daar is Bromo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bromo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Liberty Trani - AC Propistacci 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Liberty Trani 54%, AC Propistacci 46%.
Liberty Trani - AC Propistacci 0:2

52e minuut.
Sottile bereikt de bal nog maar net als eerste. Cingolani verovert de bal door een tackle van achteren. Cingolani speelt de bal door. Bromo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bromo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Minelli geeft een lange en hoge pass. Prestinaio speelt de bal door. Klungelig pakt Cogorno de bal. Taffarelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Taffarelli geeft een lange en hoge pass. Della Bella bokst de bal weg.

84e minuut.
Sidoti rent richting de bal. Cortenova is nu in balbezit. Cortenova probeert naar een medespeler te passen. Bromo is nu in balbezit. Bromo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Liberty Trani - AC Propistacci 0:3

86e minuut.
Della Bella trapt de bal weg van het doel. Guerrini bereikt de bal nog maar net als eerste. Cortenova maakt een afschuwelijke overtreding. Cortenova krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Borghetti is nu in balbezit. Borghetti speelt de bal door. Sottile bereikt de bal nog maar net als eerste. Sidoti is nu in balbezit. Sidoti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Liberty Trani - AC Propistacci 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Liberty Trani 55%, AC Propistacci 45%.
Liberty Trani - AC Propistacci 0:4