Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nuclei Sconvolti Aculeo
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
62% Spel op eigen helft 38%
9 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 26.2
unsatisfactory Schieten average
poor Passen unsatisfactory
weak Verdedigen poor


14e minuut.
Bellone rent richting de bal. Bellone geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Agassi de bal onder controle te krijgen. Raggiotto is nu in balbezit. Raggiotto draait met de bal, schiet en ... Dicarolo bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Scarpello zal de hoekschop nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
De Flandre bereikt de bal nog maar net als eerste. De Carlo verovert de bal door een tackle van achteren. De Carlo probeert naar een medespeler te passen. Cantone rent richting de bal. Cantone schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Denaro is nu in balbezit. Bellone is nu in balbezit. Bellone passt de bal met de wreef. Raggiotto is nu in balbezit. Raggiotto schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

32e minuut.
Dicarolo trapt de bal weg. Agassi kopt de bal weg. Borgo controleert de bal met de borst. Cantone bereikt de bal nog maar net als eerste. Cantone haalt uit met een fantastische trap. Petekkaya bokst de bal weg. Cantone rent richting de bal. Cantone schiet op doel. Petekkaya probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
De Flandre met een sublieme pass. Raggiotto is nu in balbezit. Raggiotto passt de bal zonder na te denken. Badessa bereikt de bal nog maar net als eerste. Badessa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nuclei Sconvolti 59%, Aculeo 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Nuclei Sconvolti - Aculeo 0:0

47e minuut.
Abatangelo rent richting de bal. Agassi bereikt de bal nog maar net als eerste. Agassi passt de bal zonder na te denken. Cantone is nu in balbezit. Cantone draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

49e minuut.
Raggiotto bereikt de bal nog maar net als eerste. Badessa bereikt de bal nog maar net als eerste. Raggiotto rent richting de bal. Raggiotto haalt uit met een fantastische trap. Dicarolo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nuclei Sconvolti - Aculeo 0:1

68e minuut.
Raggiotto rent richting de bal. Badessa bereikt de bal nog maar net als eerste. Denaro begaat een overtreding. Badessa raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Badessa kan niet meer verder spelen. Giusti komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Pedrinelli rent richting de bal. Pedrinelli geeft de bal voor. Giusti probeert de bal aan de voet te houden. Raggiotto is nu in balbezit. Raggiotto haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Dicarolo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Pedrinelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Pedrinelli speelt de bal door. Raggiotto bereikt de bal nog maar net als eerste. Giusti rent richting de bal. Giusti haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Nuclei Sconvolti - Aculeo 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nuclei Sconvolti 64%, Aculeo 36%.
Nuclei Sconvolti - Aculeo 0:2