Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Liberty Trani Nuclei Sconvolti
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
66% Spel op eigen helft 34%
5 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 20.3
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


4e minuut.
Sottile is nu in balbezit. Agassi verovert de bal door een tackle van achteren. Agassi passt de bal in één keer door. Cantone bereikt de bal nog maar net als eerste. Cantone haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
De Carlo raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Valleri komt het veld opgelopen.

22e minuut.
Antoniazzo kopt de bal weg. Perdono probeert naar een medespeler te passen. Zorzati rent richting de bal. Cantone bereikt de bal nog maar net als eerste. Cantone schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Cireddu is nu in balbezit. Agassi onderschept slim de pass. Agassi passt de bal zonder na te denken. Cantone is nu in balbezit. Cantone draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Liberty Trani - Nuclei Sconvolti 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Liberty Trani 67%, Nuclei Sconvolti 33%.
Liberty Trani - Nuclei Sconvolti 0:1

56e minuut.
Valleri bereikt de bal nog maar net als eerste. Sottile onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Valleri. Valleri krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Denaro onderschept slim de pass. Daar is Casciello, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Minelli schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Casciello wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

89e minuut.
Zorzati rent richting de bal. Zorzati geeft een hoge lob. Antoniazzo kopt de bal weg. Taffarelli is nu in balbezit. Taffarelli schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Dicarolo bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Liberty Trani 65%, Nuclei Sconvolti 35%.
Liberty Trani - Nuclei Sconvolti 0:1