Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CT Team U fogg
Normal Tactiek zeman
39% Balbezit 61%
84% Spel op eigen helft 16%
0 Doelpogingen 43
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
18.1 gemiddelde waardering 44
poor Schieten very good
poor Passen solid
poor Verdedigen good


2e minuut.
Aliberto kopt de bal weg. Buenaventura is nu in balbezit. Buenaventura speelt de bal door. Calvet is nu in balbezit. Calvet geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Buenaventura verovert de bal door een tackle van achteren. Buenaventura passt de bal in één keer door. Wong bereikt de bal nog maar net als eerste. Zawisza rent richting de bal. Zawisza schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

9e minuut.
Olivia geeft een hoge lob. Wong bereikt de bal nog maar net als eerste. Prestipino begaat een overtreding. Prestipino krijgt een gele kaart. Gioffreda raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Verheul komt het veld opgelopen. Calvet met een snel genomen vrije trap. Wong heeft problemen om de bal te vangen. Wong haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Inworp. Ghedini met de inworp. Barazzutti rent richting de bal. Calvet verovert de bal door een tackle van achteren. Calvet draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Miriuţă is nu in balbezit. Miriuţă geeft de bal voor. Wong bereikt de bal nog maar net als eerste. Calvet is nu in balbezit. Calvet haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Annunzio is nu in balbezit. Zawisza onderschept slim de pass. Zawisza met een sublieme pass. Wong rent richting de bal. Wong draait met de bal, schiet en ... Sussi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Olivia geeft de bal voor. Pilone kopt de bal weg. Fornasieri controleert de bal met de borst. Wong rent richting de bal. Wong draait met de bal, schiet en ... Sussi bokst de bal weg. De bal raakt de paal. Zawisza bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal! Zawisza rent richting de bal. Zawisza haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CT Team - U fogg 0:1

22e minuut.
Verheul probeert naar een medespeler te passen. Zawisza rent richting de bal. Zawisza geeft een hoge lob. Synowiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Synowiec haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Annunzio rent richting de bal. Olivia verovert de bal door een tackle van achteren. Olivia geeft een hoge lob. Barazzutti heeft problemen om de bal te vangen. Calvet geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Ionescu passt de bal in één keer door. Daar is Synowiec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Synowiec geeft een lange en hoge pass. Zawisza is nu in balbezit. Zawisza haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

31e minuut.
Verheul is nu in balbezit. Verheul geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Pilone de bal onder controle te krijgen. Calvet rent richting de bal. Calvet haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CT Team - U fogg 0:2

32e minuut.
Prestipino geeft de bal voor. Ionescu speelt de bal door. Wong is nu in balbezit. Wong draait met de bal, schiet en ... Sussi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CT Team - U fogg 0:3

34e minuut.
Pilone rent richting de bal. Zawisza onderschept slim de pass. Zawisza geeft de bal voor. Wong krijgt zijn hoofd ertegen. Sussi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CT Team - U fogg 0:4

36e minuut.
Ghedini rent richting de bal. Synowiec verovert de bal door een tackle van achteren. Synowiec passt de bal met de wreef. Wong bereikt de bal nog maar net als eerste. Wong haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CT Team - U fogg 0:5

39e minuut.
Barazzutti is nu in balbezit. Calvet verovert de bal door een tackle van achteren. Calvet speelt de bal door. Wong is nu in balbezit. Wong schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CT Team - U fogg 0:6

42e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Geri komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CT Team 83%, U fogg 17%.
CT Team - U fogg 0:6

50e minuut.
Prestipino trapt de bal weg. Annunzio heeft problemen om de bal te vangen. Verheul probeert naar een medespeler te passen. Geri rent richting de bal. Geri schiet op doel. Sussi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat. Calvet bereikt de bal nog maar net als eerste. Calvet haalt uit met een fantastische trap. Sussi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CT Team - U fogg 0:7

54e minuut.
Geri geeft een hoge lob. Calvet geeft een hoge lob. Pilone heeft problemen om de bal te vangen. Ionescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ionescu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Calvet verovert de bal door een tackle van achteren. Calvet passt de bal in één keer door. Annunzio is nu in balbezit. Synowiec onderschept slim de pass. Synowiec geeft de bal voor. Sussi bokst de bal weg. Geri controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Chojniak komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Geri passt de bal in één keer door. Zawisza is nu in balbezit. Zawisza passt de bal met de wreef. Calvet bereikt de bal nog maar net als eerste. Calvet haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
CT Team - U fogg 0:8

67e minuut.
Doeltrap. Karabeg komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Chojniak met een snelle inworp. Calvet geeft een lange en hoge pass. Ionescu kopt de bal weg. Karabeg is nu in balbezit. Karabeg haalt uit met een fantastische trap. Sussi bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
CT Team - U fogg 0:9

73e minuut.
Annunzio probeert naar een medespeler te passen. Ionescu rent richting de bal. Ionescu probeert naar een medespeler te passen. Karabeg rent richting de bal. Karabeg schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Novielli komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Ionescu is nu in balbezit. Ionescu geeft een lange en hoge pass. Prestipino kan de bal niet met de borst controleren. Calvet rent richting de bal. Calvet draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CT Team - U fogg 0:10

76e minuut.
Annunzio is nu in balbezit. Karabeg verovert de bal door een tackle van achteren. Karabeg passt de bal met de wreef. Zawisza bereikt de bal nog maar net als eerste. Zawisza draait met de bal, schiet en ... Sussi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Karabeg rent richting de bal. Karabeg draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CT Team - U fogg 0:11

79e minuut.
Karabeg probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Karabeg schiet op doel. Fornasieri probeert de bal aan de voet te houden. Calvet is nu in balbezit. Calvet geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Prestipino trapt de bal weg van het doel. Synowiec controleert de bal met de borst. Synowiec probeert naar een medespeler te passen. Karabeg bereikt de bal nog maar net als eerste. Karabeg draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Chojniak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Synowiec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Synowiec geeft de bal voor. Karabeg is nu in balbezit. Karabeg draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CT Team - U fogg 0:12

88e minuut.
Aliberto probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Vialli de bal. Vialli passt de bal in één keer door. Karabeg heeft problemen om de bal te vangen. Karabeg schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Zawisza bereikt de bal nog maar net als eerste. Zawisza haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Karabeg heeft problemen om de bal te vangen. Karabeg schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CT Team - U fogg 0:13

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CT Team 84%, U fogg 16%.
CT Team - U fogg 0:13