Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bellator Frusino Bitritto FC
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
48% Spel op eigen helft 52%
8 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.9 gemiddelde waardering 19.7
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


9e minuut.
Guidarini verovert de bal door een tackle van achteren. Guidarini geeft een hoge lob. Daar is Toni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cortellini onderschept slim de pass. Cortellini haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Liguoro bereikt de bal nog maar net als eerste. Liguoro geeft de bal voor. Musto is nu in balbezit. Cortellini onderschept slim de pass. Cortellini haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Maderna rent richting de bal. Cortellini verovert de bal door een tackle van achteren. Cortellini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bellator Frusino - Bitritto FC 0:1

26e minuut.
Lonardo is nu in balbezit. Gandini met een sublieme pass. Maderna probeert naar een medespeler te passen. Salvaneschi is nu in balbezit. Salvaneschi schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bellator Frusino - Bitritto FC 1:1

35e minuut.
Liguoro geeft een hoge lob. Cortellini rent richting de bal. Cortellini geeft een hoge lob. Ghianda kopt de bal weg. Daar is Toni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bellator Frusino 59%, Bitritto FC 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bellator Frusino - Bitritto FC 1:1

46e minuut.
Lonardo passt de bal in één keer door. Salvaneschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Salvaneschi passt de bal met de wreef. Mariconda is nu in balbezit. Mariconda geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Mariconda onderschept slim de pass. Mariconda met een sublieme pass. Gandini bereikt de bal nog maar net als eerste. Salvaneschi verovert de bal door een tackle van achteren. Salvaneschi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Scopece trapt de bal weg van het doel. Rolando is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lonati. Lonati krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bellator Frusino 37%, Bitritto FC 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bellator Frusino - Bitritto FC 1:1