Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Internazionalez Strappabinari
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
41% Spel op eigen helft 59%
14 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 21.2
waardeloos Schieten zwak
slecht Passen zwak
zwak Verdedigen slecht


6e minuut.
Klungelig pakt Fiammingo de bal. Zuccherini is nu in balbezit. Sernese maakt een afschuwelijke overtreding. Sernese krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Martorana probeert naar een medespeler te passen. Totaro is nu in balbezit. Rubini onderschept slim de pass. Rubini haalt uit met een fantastische trap. Iacobone werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Internazionalez - Strappabinari 0:1

16e minuut.
Rubini rent richting de bal. Oriali is nu in balbezit. Rubini verovert de bal door een tackle van achteren. Rubini draait met de bal, schiet en ... Iacobone maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Belardetti met een sublieme pass. Busana bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiammingo rent richting de bal. Busana onderschept slim de pass. Busana draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

25e minuut.
Fiammingo rent richting de bal. Belardetti onderschept slim de pass. Belardetti probeert naar een medespeler te passen. Busana is nu in balbezit. Busana schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Internazionalez 39%, Strappabinari 61%.
FC Internazionalez - Strappabinari 0:1

51e minuut.
Martorana bereikt de bal nog maar net als eerste. Martorana passt de bal met de wreef. Belardetti speelt de bal door. Busana rent richting de bal. Busana schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Daar is Veronico, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Veronico geeft een hoge lob. Klungelig pakt Sallusti de bal. Belardetti is nu in balbezit. Belardetti haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Protti geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zuccherini met een snelle inworp. Klungelig pakt Belardetti de bal. Belardetti schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Semeraro onderschept slim de pass. Semeraro probeert naar een medespeler te passen. Spagnolini met een sublieme pass. Boccanegra is nu in balbezit. Boccanegra haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Fiammingo geeft een hoge lob. Inworp. Zuccherini met een snelle inworp. Belardetti rent richting de bal. Belardetti geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Boccanegra geeft een hoge lob. Veronico rent richting de bal. Rubini verovert de bal door een tackle van achteren. Gatti bereikt de bal nog maar net als eerste. Gatti haalt uit met een fantastische trap. Iacobone verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Internazionalez - Strappabinari 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Internazionalez 44%, Strappabinari 56%.
FC Internazionalez - Strappabinari 0:2