Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Strappabinari U fogg
Normal Tactiek zeman
37% Balbezit 63%
85% Spel op eigen helft 15%
0 Doelpogingen 36
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19.9 gemiddelde waardering 44
weak Schieten very good
average Passen solid
poor Verdedigen good


2e minuut.
Sallusti verovert de bal door een tackle van achteren. Miriuţă onderschept slim de pass. Synowiec probeert naar een medespeler te passen. Zawisza rent richting de bal. Zawisza schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Brunaccio met een harde bal richting middenveld. Synowiec speelt de bal door. Calvet rent richting de bal. Calvet draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Zawisza kopt de bal weg. Verheul rent richting de bal. Verheul passt de bal in één keer door. Daar is Wong, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wong schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Ionescu met een sublieme pass. Calvet rent richting de bal. Calvet draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Wong de bal onder controle te krijgen. Brunaccio maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Strappabinari - U fogg 0:1

21e minuut.
Olivia geeft de bal voor. Doeltrap. Brunaccio trapt de bal weg. Calvet rent richting de bal. Calvet schiet op doel. Brunaccio bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

22e minuut.
Olivia heeft problemen om de bal te vangen. Olivia geeft een hoge lob. Synowiec is nu in balbezit. Synowiec passt de bal zonder na te denken. Wong rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Strappabinari - U fogg 0:2

26e minuut.
Brunaccio trapt de bal weg van het doel. Miriuţă kopt de bal weg. Wong bereikt de bal nog maar net als eerste. Wong haalt uit met een fantastische trap. Brunaccio maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Strappabinari - U fogg 0:3

31e minuut.
Bacco rent richting de bal. Buenaventura onderschept slim de pass. Synowiec geeft de bal voor. Daar is Wong, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wong draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Brunaccio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Strappabinari - U fogg 0:4

32e minuut.
Fiammingo is nu in balbezit. Verheul onderschept slim de pass. Sernese bereikt de bal nog maar net als eerste. Verheul onderschept slim de pass. Verheul draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Boccanegra kopt de bal weg. Miriuţă is nu in balbezit. Miriuţă geeft een lange en hoge pass. Wong is nu in balbezit. Wong schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

37e minuut.
Synowiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Synowiec passt de bal zonder na te denken. Miriuţă speelt de bal door. Synowiec rent richting de bal. Synowiec geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Synowiec verovert de bal door een tackle van achteren. Wong bereikt de bal nog maar net als eerste. Wong met een sublieme pass. Zawisza bereikt de bal nog maar net als eerste. Zawisza haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Doeltrap. Geri komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Strappabinari 82%, U fogg 18%.
Strappabinari - U fogg 0:4

46e minuut.
Sallusti bereikt de bal nog maar net als eerste. Synowiec onderschept slim de pass. Synowiec passt de bal in één keer door. Calvet is nu in balbezit. Calvet draait met de bal, schiet en ... Brunaccio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

48e minuut.
Geri is nu in balbezit. Geri passt de bal in één keer door. Fiammingo bereikt de bal nog maar net als eerste. Zawisza onderschept slim de pass. Zawisza schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Calvet is nu in balbezit. Semeraro is nu in balbezit. Calvet verovert de bal door een tackle van achteren. Calvet haalt uit met een fantastische trap. Brunaccio probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Strappabinari - U fogg 0:5

52e minuut.
Geri rent richting de bal. Geri geeft een lange en hoge pass. Protti rent richting de bal. Geri onderschept slim de pass. Geri haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Zawisza verovert de bal door een tackle van achteren. Zawisza speelt de bal door. Geri bereikt de bal nog maar net als eerste. Geri draait met de bal, schiet en ... Brunaccio probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Strappabinari - U fogg 0:6

58e minuut.
Sallusti geeft een hoge lob. Bacco probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Synowiec speelt de bal door. Calvet rent richting de bal. Calvet geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Chojniak komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Calvet zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chojniak probeert naar een medespeler te passen. Geri is nu in balbezit. Geri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Strappabinari - U fogg 0:7

61e minuut.
Sernese bereikt de bal nog maar net als eerste. Zawisza verovert de bal door een tackle van achteren. Zawisza probeert naar een medespeler te passen. Geri rent richting de bal. Geri draait met de bal, schiet en ... Brunaccio bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Strappabinari - U fogg 0:8

63e minuut.
Geri kopt de bal weg. Zawisza probeert de bal met de borst te controleren. Protti rent richting de bal. Zawisza verovert de bal door een tackle van achteren. Zawisza draait met de bal, schiet en ... Brunaccio bokst de bal weg. Klungelig pakt Semeraro de bal.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Olivia is nu in balbezit. Olivia geeft een hoge lob. Synowiec kopt de bal weg. Geri bereikt de bal nog maar net als eerste. Geri draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Karabeg komt het veld opgelopen. Brunaccio trapt de bal weg. Chojniak kopt de bal weg. Calvet bereikt de bal nog maar net als eerste. Calvet draait met de bal, schiet en ... Brunaccio werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Strappabinari - U fogg 0:9

68e minuut.
Synowiec geeft de bal voor. Calvet rent richting de bal. Calvet passt de bal in één keer door. Karabeg rent richting de bal. Karabeg draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Protti geeft de bal voor. Zawisza speelt de bal door. Ionescu rent richting de bal. Ionescu geeft een lange en hoge pass. Karabeg springt en kopt de bal. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Synowiec rent richting de bal. Synowiec met een sublieme pass. Chojniak rent richting de bal. Chojniak geeft een lange en hoge pass. Karabeg maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Strappabinari - U fogg 0:10

74e minuut.
Calvet rent richting de bal. Calvet geeft een lange en hoge pass. Karabeg is nu in balbezit. Karabeg draait met de bal, schiet en ... Protti probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Novielli komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Chojniak met de inworp. Calvet rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sallusti. Sallusti krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Fiammingo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ionescu verovert de bal door een tackle van achteren. Ionescu speelt de bal door. Zawisza rent richting de bal. Zawisza haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Strappabinari - U fogg 0:11

85e minuut.
Protti geeft een lange en hoge pass. Olivia kopt de bal weg. Ionescu is nu in balbezit. Karabeg bereikt de bal nog maar net als eerste. Karabeg haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Semeraro is nu in balbezit. Karabeg verovert de bal door een tackle van achteren. Karabeg probeert naar een medespeler te passen. Zawisza is nu in balbezit. Zawisza haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Fiammingo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ionescu onderschept slim de pass. Ionescu geeft de bal voor. Karabeg bereikt de bal nog maar net als eerste. Karabeg schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Strappabinari 87%, U fogg 13%.
Strappabinari - U fogg 0:11