Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bellator Frusino NewTeam F.C.
Normal Tactiek special
48% Balbezit 52%
52% Spel op eigen helft 48%
5 Doelpogingen 12
5 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
3 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
23.1 gemiddelde waardering 20.2
weak Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


7e minuut.
Lonati geeft een lange en hoge pass. Carbonaro is nu in balbezit. Tardini tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tardini krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Pergoli rent richting de bal. Maderna is nu in balbezit. Maderna geeft de bal voor. Salvaneschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Salvaneschi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Klungelig pakt Agazzini de bal. Agazzini geeft een lange en hoge pass. Bufalino met een sublieme pass. Giovannelli rent richting de bal. Giovannelli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bellator Frusino - NewTeam F.C. 0:1

35e minuut.
Agazzini met de inworp. Tardini bereikt de bal nog maar net als eerste. Lonati schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Lonati naar de kleedkamers voor een vroege douche.

37e minuut.
Tardini geeft een lange en hoge pass. Bufalino is nu in balbezit. Bufalino met een sublieme pass. Giovannelli rent richting de bal. Giovannelli draait met de bal, schiet en ... Scopece verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bellator Frusino - NewTeam F.C. 0:2

39e minuut.
Fallucco rent richting de bal. Giovannelli rent richting de bal. Met opzet legt Musto zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Musto naar de kleedkamers voor een vroege douche. Giovannelli is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Fallucco wilt de vrije trap nemen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bellator Frusino - NewTeam F.C. 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bellator Frusino 55%, NewTeam F.C. 45%.
Bellator Frusino - NewTeam F.C. 0:3

50e minuut.
Eusepi rent richting de bal. Maderna onderschept slim de pass. Maderna geeft een hoge lob. Salvaneschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Salvaneschi schiet op doel. Boris kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

55e minuut.
Volonghi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mariconda onderschept slim de pass. Mariconda speelt de bal door. Salvaneschi rent richting de bal. Salvaneschi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Pergoli geeft de bal voor. Fallucco rent richting de bal. Monachesi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Monachesi krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Tardini met een sublieme pass. Bufalino bereikt de bal nog maar net als eerste. Bufalino probeert naar een medespeler te passen. Giovannelli is nu in balbezit. Giovannelli schiet op doel. Scopece probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Agazzini geeft een hoge lob. Volonghi rent richting de bal. Met opzet legt Mariconda zijn tegenspeler op de grond. Mariconda is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bellator Frusino 50%, NewTeam F.C. 50%.
Bellator Frusino - NewTeam F.C. 0:3