Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CT Team Bellator Frusino
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
51% Spel op eigen helft 49%
6 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 23.1
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen weak


1e minuut.
Vialli passt de bal in één keer door. Prestipino is nu in balbezit. Salvaneschi rent richting de bal. Salvaneschi haalt uit met een fantastische trap. Sussi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CT Team - Bellator Frusino 0:1

3e minuut.
Lonati met een sublieme pass. Salvaneschi bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pilone. Salvaneschi wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

8e minuut.
Vialli passt de bal in één keer door. Corpi rent richting de bal. Ghianda tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Corpi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ghedini zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Klungelig pakt Pilone de bal. Carbonaro rent richting de bal. Carbonaro passt de bal met de wreef. Salvaneschi is nu in balbezit. Salvaneschi draait met de bal, schiet en ... Sussi bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CT Team 51%, Bellator Frusino 49%.
CT Team - Bellator Frusino 0:1

52e minuut.
Barazzutti rent richting de bal. Barazzutti probeert naar een medespeler te passen. Corpi is nu in balbezit. Corpi geeft de bal voor. Carlino kopt de bal weg. De bal raakt de paal. Scopece verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

75e minuut.
Pilone is nu in balbezit. Annunzio bereikt de bal nog maar net als eerste. Carbonaro verovert de bal door een tackle van achteren. Lonardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lonardo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Salvaneschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Salvaneschi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CT Team - Bellator Frusino 0:2

85e minuut.
Pilone is nu in balbezit. Nattero is nu in balbezit. Nattero probeert naar een medespeler te passen. Vialli rent richting de bal. Vialli schiet op doel. Scopece bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CT Team 51%, Bellator Frusino 49%.
CT Team - Bellator Frusino 0:2