Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
JUPITER 10 SATANA
Totti TRIS - 4C Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
14% Spel op eigen helft 86%
37 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
36.8 gemiddelde waardering 18.5
very good Schieten poor
average Passen weak
average Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Kochan passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Liniowiecki de bal. Nupiero maakt een afschuwelijke overtreding. Nupiero is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Liniowiecki is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Liniowiecki zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Telles rent richting de bal. Telles haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
JUPITER 10 - SATANA 1:0

3e minuut.
Telles onderschept slim de pass. Ðelmaš is nu in balbezit. Tripi begaat een overtreding. Ðelmaš raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Liniowiecki neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Masier probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

4e minuut.
Jezierski speelt de bal door. Telles rent richting de bal. Ðelmaš rent richting de bal. Ðelmaš draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
JUPITER 10 - SATANA 2:0

6e minuut.
Barnabò bereikt de bal nog maar net als eerste. Telles onderschept slim de pass. Kochan probeert naar een medespeler te passen. Ðelmaš is nu in balbezit. Ðelmaš draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Van Ermen passt de bal in één keer door. Telles rent richting de bal. Telles met een sublieme pass. Ðelmaš rent richting de bal. Ðelmaš haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

9e minuut.
Malagodi verovert de bal door een tackle van achteren. Malagodi speelt de bal door. Longobardi rent richting de bal. Ðelmaš onderschept slim de pass. Ðelmaš haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Ðelmaš bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Barnabò. Ðelmaš is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Liniowiecki met een snel genomen vrije trap. Finardi kopt de bal weg. Kochan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ðelmaš is nu in balbezit. Ðelmaš schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Van Ermen kopt de bal weg. Telles probeert naar een medespeler te passen. Castillo is nu in balbezit. Castillo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
JUPITER 10 - SATANA 3:0

23e minuut.
Finardi raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Vespucci komt het veld opgelopen.

24e minuut.
Vespucci heeft problemen om de bal te vangen. Kochan rent richting de bal. Kochan passt de bal zonder na te denken. Ðelmaš heeft problemen om de bal te vangen. Ðelmaš draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Castillo heeft problemen om de bal te vangen. Castillo kopt de bal weg. Daar is Ðelmaš, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ðelmaš schiet op doel. Masier probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
JUPITER 10 - SATANA 4:0

37e minuut.
Longobardi geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Castillo de bal onder controle te krijgen. Liniowiecki probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ðelmaš, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ðelmaš draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
JUPITER 10 - SATANA 5:0

38e minuut.
Gauzzi probeert naar een medespeler te passen. Vespucci heeft problemen om de bal te vangen. Castillo onderschept slim de pass. Ðelmaš rent richting de bal. Ðelmaš draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Vespucci kan de bal niet met de borst controleren. Castillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðelmaš rent richting de bal. Ðelmaš draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JUPITER 10 11%, SATANA 89%.
JUPITER 10 - SATANA 5:0

48e minuut.
Aimoni verovert de bal door een tackle van achteren. Aimoni met een sublieme pass. Castillo rent richting de bal. Castillo haalt uit met een fantastische trap. Masier werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

49e minuut.
Kochan is nu in balbezit. Ðelmaš rent richting de bal. Ðelmaš passt de bal in één keer door. Telles is nu in balbezit. Telles schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Kochan is nu in balbezit. Kochan speelt de bal door. Aimoni geeft een lange en hoge pass. Ðelmaš bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðelmaš haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Van Ermen verovert de bal door een tackle van achteren. Van Ermen met een sublieme pass. Longobardi rent richting de bal. Castillo onderschept slim de pass. Castillo schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Doeltrap. Zębalski komt het veld opgelopen. Jezierski komt het veld opgelopen. Barbez komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Barnabò bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Ermen verovert de bal door een tackle van achteren. Van Ermen met een sublieme pass. Ðelmaš bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðelmaš schiet op doel. Masier verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Longobardi geeft een lange en hoge pass. Inworp. Liniowiecki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Barbez is nu in balbezit. Barbez draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
JUPITER 10 - SATANA 6:0

64e minuut.
Van Ermen passt de bal in één keer door. Kochan rent richting de bal. Kochan met een sublieme pass. Ðelmaš rent richting de bal. Ðelmaš geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Zębalski probeert naar een medespeler te passen. Kochan probeert naar een medespeler te passen. Ðelmaš is nu in balbezit. Barbez is nu in balbezit. Barbez haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Buitenspel voor Telles. Goede buitenspelval van de verdediging. Moraleda komt het veld opgelopen. Lipták komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Daar is Moraleda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moraleda speelt de bal door. Ðelmaš bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðelmaš haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Aimoni de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Lipták rent richting de bal. Lipták passt de bal zonder na te denken. Ðelmaš rent richting de bal. Ðelmaš schiet op doel. Masier maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
JUPITER 10 - SATANA 7:0

81e minuut.
Moraleda geeft een hoge lob. Telles is nu in balbezit. Telles speelt de bal door. Ðelmaš bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðelmaš draait met de bal, schiet en ... Masier probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
JUPITER 10 - SATANA 8:0

83e minuut.
Vespucci rent richting de bal. Barbez rent richting de bal. Barbez passt de bal zonder na te denken. Ðelmaš rent richting de bal. Ðelmaš haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Lipták passt de bal in één keer door. Barbez heeft problemen om de bal te vangen. Ðelmaš is nu in balbezit. Ðelmaš haalt uit met een fantastische trap. Masier maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
JUPITER 10 - SATANA 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JUPITER 10 16%, SATANA 84%.
JUPITER 10 - SATANA 9:0