Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 18:36
  • Competitiewedstrijd: Eccellenza.016
  • Stadion: Er Garo
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 18276
Batencuzena burkittsville ricco
O-O-E Tactiek Brodo
50% Balbezit 50%
45% Spel op eigen helft 55%
25 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 7
53.5 gemiddelde waardering 47.7
uitmuntend Schieten goed
goed Passen solide
zeer goed Verdedigen solide


6e minuut.
Bedini passt de bal met de wreef. Strempel heeft problemen om de bal te vangen. Strempel probeert naar een medespeler te passen. Castelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Castelli schiet op doel. Magistro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Cuzzo passt de bal zonder na te denken. Camrković bereikt de bal nog maar net als eerste. Korzeniewski begaat een overtreding. Korzeniewski krijgt een gele kaart. Camrković is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Camrković neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Cuzzo geeft een hoge lob. Klungelig pakt Perrotta de bal. Castelli is nu in balbezit. Castelli draait met de bal, schiet en ... Magistro probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Batencuzena - burkittsville ricco 1:0

14e minuut.
Yanal speelt de bal door. Manuszewski heeft problemen om de bal te vangen. Castelli onderschept slim de pass. Castelli haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Manuszewski stond buitenspel. MacTavish neemt vlug de vrije trap. Klungelig pakt Perrotta de bal. Castelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Castelli schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Camrković passt de bal in één keer door. Castelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Korzeniewski is nu in balbezit. Castelli onderschept slim de pass. Castelli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Batencuzena - burkittsville ricco 2:0

32e minuut.
Frasca Polari is nu in balbezit. Frasca Polari geeft een hoge lob. Yanal is nu in balbezit. Yanal schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Batencuzena - burkittsville ricco 2:1

36e minuut.
Strempel passt de bal met de wreef. Castelli rent richting de bal. Perrotta tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Perrotta krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Benedit passt de bal zonder na te denken. Yanal is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pizzocchero. Pizzocchero krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Buitenspel voor Manuszewski. Goede buitenspelval van de verdediging. MacTavish neemt vlug de vrije trap. Camrković kopt de bal weg. Castelli rent richting de bal. Castelli schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bedini zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gusmão probeert naar een medespeler te passen. Castelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Castelli haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Manuszewski met een sublieme pass. Benedit bereikt de bal nog maar net als eerste. Benedit probeert naar een medespeler te passen. Manuszewski is nu in balbezit. Manuszewski schiet op doel. Lopes bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Batencuzena 48%, burkittsville ricco 52%.
Batencuzena - burkittsville ricco 2:1

46e minuut.
Grošek komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Inworp. Bedini met een snelle inworp. Cuzzo speelt de bal door. Castelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Castelli draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

47e minuut.
Korzeniewski speelt de bal door. Cuzzo speelt de bal door. Perrotta rent richting de bal. Castelli onderschept slim de pass. Castelli schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

49e minuut.
Camrković met een sublieme pass. Castelli is nu in balbezit. Kıpırdak verovert de bal door een tackle van achteren. Camrković verovert de bal door een tackle van achteren. Camrković haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Yanal controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Tascini maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Castelli kopt de bal weg. Camrković is nu in balbezit. Camrković schiet op doel. Magistro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Gusmão geeft de bal voor. Camrković kopt de bal weg. Korzeniewski heeft problemen om de bal te vangen. Castelli rent richting de bal. Castelli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Batencuzena - burkittsville ricco 3:1

65e minuut.
Inworp. Efe komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Tascini geeft een hoge lob. Perrotta heeft problemen om de bal te vangen. Castelli is nu in balbezit. Castelli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Batencuzena - burkittsville ricco 4:1

70e minuut.
Strempel bereikt de bal nog maar net als eerste. Strempel passt de bal met de wreef. Castelli rent richting de bal. Castelli draait met de bal, schiet en ... Perrotta probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Manuszewski rent richting de bal. Fascilla onderschept slim de pass. Fascilla speelt de bal door. Efe rent richting de bal. Efe draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

80e minuut.
Bedini kopt de bal weg. Strempel speelt de bal door. Klungelig pakt Castelli de bal. Castelli schiet op doel. Magistro werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Batencuzena - burkittsville ricco 5:1

84e minuut.
Gärtner bereikt de bal nog maar net als eerste. Bedini onderschept slim de pass. Bedini probeert naar een medespeler te passen. Camrković rent richting de bal. Camrković draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Strempel speelt de bal door. Gusmão is nu in balbezit. Gusmão probeert naar een medespeler te passen. Castelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Castelli draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Gusmão met een sublieme pass. Castelli is nu in balbezit. Perrotta is nu in balbezit. Castelli verovert de bal door een tackle van achteren. Castelli schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Batencuzena 41%, burkittsville ricco 59%.
Batencuzena - burkittsville ricco 5:1