Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
U.S. Palestrina on the beach Mainagioia90
TestVitto Tactiek 424
53% Balbezit 47%
60% Spel op eigen helft 40%
3 Doelpogingen 16
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 28.5
poor Schieten average
poor Passen average
weak Verdedigen weak


1e minuut.
Anghilieri passt de bal met de wreef. Zichella geeft een lange en hoge pass. Traversino bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuranty is nu in balbezit. Kuranty schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

17e minuut.
Klungelig pakt Bajo de bal. Bajo geeft een hoge lob. Fantacco heeft problemen om de bal te vangen. Kuranty bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuranty draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Schisano bereikt de bal nog maar net als eerste. Traversino onderschept slim de pass. Traversino geeft een lange en hoge pass. Daar is Berti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Berti draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Abbatantuono geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Berti met een snelle inworp. Traversino bereikt de bal nog maar net als eerste. Traversino schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Daar is Lomuzio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kuranty rent richting de bal. Kuranty haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Chilelli de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
U.S. Palestrina on the beach - Mainagioia90 0:1

23e minuut.
Trupiano verovert de bal door een tackle van achteren. Trupiano passt de bal zonder na te denken. Zichella is nu in balbezit. Traversino verovert de bal door een tackle van achteren. Traversino schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Lomuzio is nu in balbezit. Trupiano is nu in balbezit. Trupiano passt de bal in één keer door. Schisano rent richting de bal. Schisano geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Inworp. Abbatantuono met een snelle inworp. Bajo is nu in balbezit. Trupiano verovert de bal door een tackle van achteren. Trupiano geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: U.S. Palestrina on the beach 66%, Mainagioia90 34%.
U.S. Palestrina on the beach - Mainagioia90 0:1

59e minuut.
Daar is Fantacco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Traversino rent richting de bal. Traversino haalt uit met een fantastische trap. Giordan maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Chilelli probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Figus geeft de bal voor. Kuranty bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuranty passt de bal in één keer door. Traversino rent richting de bal. Traversino draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
U.S. Palestrina on the beach - Mainagioia90 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: U.S. Palestrina on the beach 54%, Mainagioia90 46%.
U.S. Palestrina on the beach - Mainagioia90 0:2