Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atletico Manontroppo Monte Bove
Normal Tactiek 433
47% Balbezit 53%
47% Spel op eigen helft 53%
10 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 23
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen average


2e minuut.
Liunio onderschept slim de pass. Calonaci verovert de bal door een tackle van achteren. Renne bereikt de bal nog maar net als eerste. Renne schiet op doel. Bernardini probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal. Daar is Renne, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Calonaci is nu in balbezit. Calonaci haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Ciman is nu in balbezit. Renne onderschept slim de pass. Feregotto rent richting de bal. Feregotto haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Manontroppo - Monte Bove 0:1

42e minuut.
Giuli onderschept slim de pass. Giuli geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Vassallo de bal onder controle te krijgen. Gasperini rent richting de bal. Gasperini haalt uit met een fantastische trap. Larocca bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletico Manontroppo 56%, Monte Bove 44%.
Atletico Manontroppo - Monte Bove 0:1

57e minuut.
Loiudice probeert de bal met de borst te controleren. Ciman verovert de bal door een tackle van achteren. Ciman passt de bal met de wreef. Calderone bereikt de bal nog maar net als eerste. Calderone schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Sammarco rent richting de bal. Sammarco schiet op doel. Larocca werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

71e minuut.
Feregotto bereikt de bal nog maar net als eerste. Feregotto passt de bal in één keer door. Renne rent richting de bal. Renne draait met de bal, schiet en ... Liunio probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Manontroppo - Monte Bove 0:2

74e minuut.
Sammarco probeert naar een medespeler te passen. Gasperini is nu in balbezit. Giuli bereikt de bal nog maar net als eerste. Gasperini verovert de bal door een tackle van achteren. Gasperini draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Vassallo is nu in balbezit. Vassallo passt de bal in één keer door. Loiudice rent richting de bal. Loiudice geeft een hoge lob. Sammarco kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Lattaro rent richting de bal. Feregotto is nu in balbezit. Lattaro met een sublieme pass. Renne is nu in balbezit. Renne draait met de bal, schiet en ... Bernardini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletico Manontroppo 37%, Monte Bove 63%.
Atletico Manontroppo - Monte Bove 0:2