Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cico FC nhrgwins
Normal Tactiek 352
50% Balbezit 50%
60% Spel op eigen helft 40%
10 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 15.6
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen hopeloos


6e minuut.
Renieri passt de bal zonder na te denken. Casati is nu in balbezit. Musu rent richting de bal. Casati onderschept slim de pass. Casati haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cico FC - nhrgwins 1:0

10e minuut.
Silanus bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferreto onderschept slim de pass. Ferreto geeft de bal voor. Casati is nu in balbezit. Casati draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Tomaselli is nu in balbezit. Busisi onderschept slim de pass. Busisi passt de bal in één keer door. Renieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Renieri draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

31e minuut.
Inworp. Armellin met een snelle inworp. Renieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Renieri draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Casati de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cico FC - nhrgwins 2:0

45e minuut.
Busisi met de inworp. Armellin is nu in balbezit. Tomaselli speelt de bal door. Renieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Renieri haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cico FC 59%, nhrgwins 41%.
Cico FC - nhrgwins 2:0

53e minuut.
Abbondanza speelt de bal door. Renieri is nu in balbezit. Casati is nu in balbezit. Casati draait met de bal, schiet en ... Gios probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cico FC - nhrgwins 3:0

58e minuut.
Silanus haalt uit met een fantastische trap. Zambrano kopt de bal weg. Goia probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ciulli bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciulli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cico FC - nhrgwins 3:1

67e minuut.
Faré probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bonacorsi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonacorsi passt de bal zonder na te denken. Coldani rent richting de bal. Coldani draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Daar is Musu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bonacorsi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonacorsi geeft een hoge lob. Coldani rent richting de bal. Coldani haalt uit met een fantastische trap. La probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Fugaro is nu in balbezit. Fugaro passt de bal met de wreef. Edusei is nu in balbezit. Bonacorsi rent richting de bal. Bonacorsi probeert naar een medespeler te passen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cico FC 62%, nhrgwins 38%.
Cico FC - nhrgwins 3:1