Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
River Mola SATANA
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
11 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.4 gemiddelde waardering 18.4
average Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


20e minuut.
Klungelig pakt Barnabò de bal. Tuoto rent richting de bal. Tuoto geeft een lange en hoge pass. Triggiano rent richting de bal. Triggiano haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Triggiano bereikt de bal nog maar net als eerste. Malagodi met een sublieme pass. Barnabò is nu in balbezit. Luchini onderschept slim de pass. Luchini haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

33e minuut.
Triggiano is nu in balbezit. Finardi rent richting de bal. Triggiano onderschept slim de pass. Triggiano draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Longobardi de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Agnusdei bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuoto verovert de bal door een tackle van achteren. Tuoto geeft een hoge lob. Triggiano rent richting de bal. Triggiano schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
River Mola - SATANA 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: River Mola 45%, SATANA 55%.
River Mola - SATANA 1:0

46e minuut.
Nupiero speelt de bal door. Gauzzi is nu in balbezit. Gauzzi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
River Mola - SATANA 1:1

51e minuut.
Nupiero bereikt de bal nog maar net als eerste. Nupiero passt de bal zonder na te denken. Gauzzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gauzzi haalt uit met een fantastische trap. Pantano werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
River Mola - SATANA 1:2

58e minuut.
Luchini geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Occhino de bal onder controle te krijgen. Malagodi legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Occhino is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Luchini neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
River Mola - SATANA 2:2

61e minuut.
Aimoni kopt de bal weg. Puccetti rent richting de bal. Puccetti met een sublieme pass. Triggiano is nu in balbezit. Triggiano haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

65e minuut.
Venditto is nu in balbezit. Nupiero onderschept slim de pass. Nupiero probeert naar een medespeler te passen. Gauzzi is nu in balbezit. Gauzzi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: River Mola 49%, SATANA 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
River Mola - SATANA 2:2