Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
U.S. Palestrina on the beach JUPITER 10
TestVitto Tactiek Totti TRIS - 4C
39% Balbezit 61%
71% Spel op eigen helft 29%
4 Doelpogingen 41
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21 gemiddelde waardering 43.5
zwak Schieten uitstekend
waardeloos Passen redelijk
zwak Verdedigen redelijk


3e minuut.
Picollo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Liniowiecki is nu in balbezit. Liniowiecki geeft de bal voor. Telles rent richting de bal. Telles schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Zichella is nu in balbezit. Castillo verovert de bal door een tackle van achteren. Ðelmaš rent richting de bal. Ðelmaš draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
U.S. Palestrina on the beach - JUPITER 10 0:1

5e minuut.
Daar is Facciu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trupiano bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðelmaš verovert de bal door een tackle van achteren. Ðelmaš schiet op doel. Giordan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
U.S. Palestrina on the beach - JUPITER 10 0:2

7e minuut.
Castillo is nu in balbezit. Zichella rent richting de bal. Castillo onderschept slim de pass. Ðelmaš bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðelmaš schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Telles geeft een hoge lob. Liniowiecki speelt de bal door. Klungelig pakt Castillo de bal. Castillo haalt uit met een fantastische trap. Giordan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
U.S. Palestrina on the beach - JUPITER 10 0:3

14e minuut.
Van Ermen met een sublieme pass. Liniowiecki is nu in balbezit. Liniowiecki probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Castillo de bal. Castillo schiet op doel. Giordan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Abbatantuono heeft problemen om de bal te vangen. Telles verovert de bal door een tackle van achteren. D`Aquino is nu in balbezit. Telles onderschept slim de pass. Telles haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Zichella met een sublieme pass. Telles rent richting de bal. Telles passt de bal met de wreef. Castillo is nu in balbezit. Castillo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Fantacco rent richting de bal. Ðelmaš bereikt de bal nog maar net als eerste. Telles rent richting de bal. Ðelmaš rent richting de bal. Ðelmaš schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Jezierski passt de bal zonder na te denken. Trillo probeert naar een medespeler te passen. Telles bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðelmaš rent richting de bal. Ðelmaš haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Picollo met een snelle inworp. Zichella rent richting de bal. Castillo onderschept slim de pass. Castillo draait met de bal, schiet en ... Paal! Daar is Telles, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Telles haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
U.S. Palestrina on the beach - JUPITER 10 0:4

35e minuut.
Klungelig pakt Van Ermen de bal. Van Ermen passt de bal met de wreef. Telles is nu in balbezit. Ðelmaš is nu in balbezit. Ðelmaš schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Daar is Ðelmaš, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ðelmaš passt de bal zonder na te denken. Telles bereikt de bal nog maar net als eerste. Telles draait met de bal, schiet en ... Giordan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
U.S. Palestrina on the beach - JUPITER 10 0:5

39e minuut.
Trillo speelt de bal door. Telles heeft problemen om de bal te vangen. Ðelmaš bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðelmaš schiet op doel. Giordan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
U.S. Palestrina on the beach - JUPITER 10 0:6

43e minuut.
Chilelli geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Liniowiecki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Castillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Castillo schiet op doel. Giordan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Murillo geeft een hoge lob. Inworp. Schisano zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bonaccorsi is nu in balbezit. Bonaccorsi schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Dimitrescu probeert wanhopig de bal te grijpen. Miliaresis heeft problemen om de bal te vangen. Facciu is nu in balbezit. Facciu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: U.S. Palestrina on the beach 69%, JUPITER 10 31%.
U.S. Palestrina on the beach - JUPITER 10 0:6

46e minuut.
Castillo passt de bal in één keer door. Daar is Trillo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trillo passt de bal met de wreef. Telles bereikt de bal nog maar net als eerste. Telles schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
U.S. Palestrina on the beach - JUPITER 10 0:7

48e minuut.
Van Ermen passt de bal zonder na te denken. Miliaresis geeft de bal voor. Castillo kopt de bal weg. Telles is nu in balbezit. Telles schiet op doel. Giordan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Castillo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Castillo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
Trupiano probeert naar een medespeler te passen. Jezierski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jezierski geeft de bal voor. Telles is nu in balbezit. Telles draait met de bal, schiet en ... Giordan bokst de bal weg. Castillo is nu in balbezit. Castillo haalt uit met een fantastische trap. Giordan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
U.S. Palestrina on the beach - JUPITER 10 0:8

56e minuut.
Picollo kan de bal niet met de borst controleren. Castillo rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Picollo. Castillo roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Castillo kan niet meer verder spelen. Jezierski komt het veld opgelopen. Barbez komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Trillo geeft een hoge lob. Abbatantuono is nu in balbezit. Van Ermen verovert de bal door een tackle van achteren. Ðelmaš rent richting de bal. Ðelmaš draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Telles geeft een lange en hoge pass. Fantacco rent richting de bal. Telles verovert de bal door een tackle van achteren. Ðelmaš is nu in balbezit. Ðelmaš haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Trupiano rent richting de bal. Trupiano passt de bal zonder na te denken. Murillo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bonaccorsi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonaccorsi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Van Ermen speelt de bal door. Ðelmaš rent richting de bal. Fantacco is nu in balbezit. Ðelmaš verovert de bal door een tackle van achteren. Ðelmaš haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
U.S. Palestrina on the beach - JUPITER 10 0:9

70e minuut.
Lipták komt het veld opgelopen. Moraleda komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Trillo onderschept slim de pass. Trillo geeft een hoge lob. Barbez rent richting de bal. Barbez draait met de bal, schiet en ... Chilelli probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Lipták met een sublieme pass. Klungelig pakt Ðelmaš de bal. Ðelmaš passt de bal in één keer door. Barbez rent richting de bal. Barbez haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Ðelmaš is nu in balbezit. Trillo is nu in balbezit. Trillo passt de bal zonder na te denken. Barbez bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbez haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

82e minuut.
Lipták probeert naar een medespeler te passen. Ðelmaš is nu in balbezit. Fantacco bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðelmaš is nu in balbezit. Ðelmaš schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Telles verovert de bal door een tackle van achteren. Telles passt de bal met de wreef. Ðelmaš rent richting de bal. Fantacco rent richting de bal. Ðelmaš verovert de bal door een tackle van achteren.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Schisano bereikt de bal nog maar net als eerste. Lipták verovert de bal door een tackle van achteren. Lipták probeert naar een medespeler te passen. Ðelmaš is nu in balbezit. Ðelmaš draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Lipták probeert naar een medespeler te passen. Zichella rent richting de bal. Ðelmaš onderschept slim de pass. Ðelmaš schiet op doel. Chilelli probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
U.S. Palestrina on the beach - JUPITER 10 0:10

89e minuut.
Lipták probeert naar een medespeler te passen. Telles kan de bal niet met de borst controleren. Telles passt de bal met de wreef. Barbez is nu in balbezit. Barbez draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: U.S. Palestrina on the beach 73%, JUPITER 10 27%.
U.S. Palestrina on the beach - JUPITER 10 0:10