Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Juve Torino novese
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
54% Spel op eigen helft 46%
4 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 18.2
weak Schieten unsatisfactory
weak Passen poor
weak Verdedigen poor


1e minuut.
Nicolazzi geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Licinio met een snelle inworp. Morsut rent richting de bal. Morsut schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Daar is Feo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tosini is nu in balbezit. Feo verovert de bal door een tackle van achteren. Stanboglis is nu in balbezit. Stanboglis haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Biadico speelt de bal door. Trigoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Rizzati is nu in balbezit. Morsut rent richting de bal. Morsut schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Juve Torino - novese 0:1

16e minuut.
Nicolazzi kopt de bal weg. Daar is Trigoso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rizzati bereikt de bal nog maar net als eerste. Rizzati draait met de bal, schiet en ... Galluzzi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Juve Torino - novese 0:2

17e minuut.
Buzzotta probeert naar een medespeler te passen. Riboli rent richting de bal. Andreani is nu in balbezit. Riboli verovert de bal door een tackle van achteren. Riboli schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Juve Torino - novese 1:2

34e minuut.
Costellano verovert de bal door een tackle van achteren. Stanboglis probeert naar een medespeler te passen. Feo bereikt de bal nog maar net als eerste. Feo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Juve Torino - novese 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Juve Torino 52%, novese 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Juve Torino - novese 2:2

51e minuut.
Morsut probeert naar een medespeler te passen. Nicolazzi is nu in balbezit. Rizzati verovert de bal door een tackle van achteren. Rizzati schiet op doel. Galluzzi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Juve Torino - novese 2:3

62e minuut.
Daar is Faraldi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Faraldi passt de bal met de wreef. Morsut bereikt de bal nog maar net als eerste. Rizzati rent richting de bal. Rizzati haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Morsut passt de bal zonder na te denken. Trigoso rent richting de bal. Rizzati onderschept slim de pass. Rizzati schiet op doel. Nicolazzi probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Di Rosa bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Stanboglis. Di Rosa is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Di Rosa met een snel genomen vrije trap. Buzzotta is nu in balbezit. Tosini maakt een afschuwelijke overtreding. Tosini krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Juve Torino 55%, novese 45%.
Juve Torino - novese 2:3