Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 18:34
  • Competitiewedstrijd: Eccellenza.016
  • Stadion: Er Garo
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 8210
Batencuzena Testing
O-O-E Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
11% Spel op eigen helft 89%
53 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.2 gemiddelde waardering 17
wonderbaarlijk Schieten slecht
zeer goed Passen waardeloos
goed Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Strempel passt de bal zonder na te denken. Gusmão is nu in balbezit. Gusmão passt de bal in één keer door. Castelli rent richting de bal. Castelli schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

3e minuut.
Bedini probeert de bal met de borst te controleren. Benocci bereikt de bal nog maar net als eerste. Bedini verovert de bal door een tackle van achteren. Camrković rent richting de bal. Camrković haalt uit met een fantastische trap. Peluchi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

3e minuut.
Colombi geeft een hoge lob. Inworp. Strempel met een snelle inworp. Gusmão geeft een hoge lob. Castelli springt en kopt de bal. Peluchi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

5e minuut.
Strempel is nu in balbezit. Strempel geeft een hoge lob. Castelli rent richting de bal. Castelli draait met de bal, schiet en ... Peluchi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Batencuzena - Testing 1:0

6e minuut.
Bedini met de inworp. Gusmão met een sublieme pass. Castelli rent richting de bal. Castelli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Batencuzena - Testing 2:0

8e minuut.
Castelli passt de bal in één keer door. Camrković heeft problemen om de bal te vangen. Matti rent richting de bal. Castelli verovert de bal door een tackle van achteren. Castelli schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Camrković probeert naar een medespeler te passen. Bigotto rent richting de bal. Castelli verovert de bal door een tackle van achteren. Castelli draait met de bal, schiet en ... Peluchi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Batencuzena - Testing 3:0

11e minuut.
Castelli onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Matti. Castelli is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gusmão zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Castelli maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Strempel geeft de bal voor. Klungelig pakt Bedini de bal. Bedini geeft de bal voor. Castelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Castelli draait met de bal, schiet en ... Peluchi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Benocci de bal. Castelli rent richting de bal. Castelli draait met de bal, schiet en ... Peluchi bokst de bal weg.

14e minuut.
Triulcio bereikt de bal nog maar net als eerste. Camrković verovert de bal door een tackle van achteren. Camrković kan de bal niet met de borst controleren. Camrković haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Colombi de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Strempel geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Castelli krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Strempel met de inworp. Bonasia is nu in balbezit. Cuzzo verovert de bal door een tackle van achteren. Cuzzo geeft een lange en hoge pass. Castelli maakt een snoekduik en kopt de bal. Peluchi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Peluchi speelt de bal door. Cuzzo kopt de bal weg. Daar is Benocci, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Castelli rent richting de bal. Castelli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Batencuzena - Testing 4:0

16e minuut.
Strempel geeft een lange en hoge pass. Bedini heeft problemen om de bal te vangen. Bedini met een sublieme pass. Castelli is nu in balbezit. Castelli haalt uit met een fantastische trap. Paal!

20e minuut.
Camrković met een sublieme pass. Bedini rent richting de bal. Bedini probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Castelli de bal. Castelli haalt uit met een fantastische trap. Peluchi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Simion geeft de bal voor. Cuzzo rent richting de bal. Cuzzo passt de bal met de wreef. Bedini heeft problemen om de bal te vangen. Cuzzo geeft een hoge lob. Peluchi bokst de bal weg. Castelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Castelli haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Batencuzena - Testing 5:0

26e minuut.
Castelli kopt de bal weg. Camrković speelt de bal door. Castelli heeft problemen om de bal te vangen. Castelli haalt uit met een fantastische trap. Peluchi probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Bedini bereikt de bal nog maar net als eerste. Bedini geeft een lange en hoge pass. Castelli is nu in balbezit. Castelli schiet op doel. Peluchi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Batencuzena - Testing 6:0

29e minuut.
Bedini onderschept slim de pass. Bedini geeft de bal voor. Klungelig pakt Castelli de bal. Camrković rent richting de bal. Camrković schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Batencuzena - Testing 7:0

31e minuut.
Cuzzo met een sublieme pass. Camrković bereikt de bal nog maar net als eerste. Camrković probeert naar een medespeler te passen. Castelli heeft problemen om de bal te vangen. Castelli draait met de bal, schiet en ... Peluchi bokst de bal weg.

34e minuut.
Castelli schiet op doel. Colombi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cuzzo geeft een hoge lob. Daar is Bigotto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Castelli is nu in balbezit. Peluchi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Gusmão onderschept slim de pass. Strempel bereikt de bal nog maar net als eerste. Strempel passt de bal met de wreef. Castelli is nu in balbezit. Castelli draait met de bal, schiet en ... Peluchi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Castelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Castelli schiet op doel. Peluchi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Colombi geeft de bal voor. Gusmão kopt de bal weg. Klungelig pakt Benocci de bal. Castelli is nu in balbezit. Castelli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Batencuzena - Testing 8:0

37e minuut.
Coluccia met een sublieme pass. Castelli bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bonasia. Bonasia krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Matti bereikt de bal nog maar net als eerste. Strempel onderschept slim de pass. Strempel speelt de bal door. Daar is Castelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Castelli schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Strempel geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Bigotto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Castelli rent richting de bal. Castelli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Batencuzena - Testing 9:0

41e minuut.
Camrković is nu in balbezit. Camrković passt de bal in één keer door. Cuzzo met een sublieme pass. Klungelig pakt Bedini de bal. Bedini geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Strempel geeft een hoge lob. Camrković speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Castelli de bal onder controle te krijgen. Camrković is nu in balbezit. Camrković schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Batencuzena - Testing 10:0

45e minuut.
Inworp. Bedini met de inworp. Cuzzo probeert naar een medespeler te passen. Camrković is nu in balbezit. Camrković haalt uit met een fantastische trap. Peluchi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Batencuzena 9%, Testing 91%.
Batencuzena - Testing 10:0

46e minuut.
Gusmão met een sublieme pass. Cuzzo probeert naar een medespeler te passen. Castelli rent richting de bal. Castelli draait met de bal, schiet en ... Peluchi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Batencuzena - Testing 11:0

49e minuut.
Camrković bereikt de bal nog maar net als eerste. Camrković passt de bal met de wreef. Castelli rent richting de bal. Castelli draait met de bal, schiet en ... Peluchi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Batencuzena - Testing 12:0

50e minuut.
Klungelig pakt Marsigli de bal. Bedini onderschept slim de pass. Bedini met een sublieme pass. Castelli is nu in balbezit. Castelli haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Strempel rent richting de bal. Strempel passt de bal zonder na te denken. Camrković bereikt de bal nog maar net als eerste. Camrković draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Batencuzena - Testing 13:0

56e minuut.
MacTavish kopt de bal weg. Daar is Scalisi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Strempel probeert naar een medespeler te passen. Castelli heeft problemen om de bal te vangen. Castelli draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Peluchi speelt de bal door. Strempel kopt de bal weg. Castelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Camrković bereikt de bal nog maar net als eerste. Camrković haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Castelli rent richting de bal. Castelli schiet op doel. Peluchi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Batencuzena - Testing 14:0

64e minuut.
Gusmão rent richting de bal. Gusmão met een sublieme pass. Camrković probeert naar een medespeler te passen. Castelli is nu in balbezit. Castelli draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Gusmão speelt de bal door. Camrković speelt de bal door. Castelli rent richting de bal. Castelli schiet op doel. Peluchi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Batencuzena - Testing 15:0

66e minuut.
Cuzzo met een sublieme pass. Castelli is nu in balbezit. Camrković bereikt de bal nog maar net als eerste. Castelli is nu in balbezit. Castelli draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Cuzzo met een sublieme pass. Gusmão rent richting de bal. Gusmão passt de bal zonder na te denken. Castelli rent richting de bal. Castelli schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Strempel passt de bal zonder na te denken. Camrković is nu in balbezit. Castelli is nu in balbezit. Castelli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Batencuzena - Testing 16:0

80e minuut.
Bedini is nu in balbezit. Bedini geeft een hoge lob. Bigotto heeft problemen om de bal te vangen. Camrković geeft een hoge lob. Castelli springt en kopt de bal. Peluchi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Castelli rent richting de bal. De bal raakt de paal. Castelli is nu in balbezit. Castelli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Batencuzena - Testing 17:0

83e minuut.
Cuzzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuzzo passt de bal in één keer door. Camrković speelt de bal door. Castelli is nu in balbezit. Castelli schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Strempel met een snelle inworp. Cuzzo geeft een hoge lob. Camrković bereikt de bal nog maar net als eerste. Camrković schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Batencuzena - Testing 18:0

90e minuut.
Strempel passt de bal in één keer door. Camrković heeft problemen om de bal te vangen. Camrković passt de bal in één keer door. Daar is Castelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Castelli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Batencuzena - Testing 19:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Batencuzena 13%, Testing 87%.
Batencuzena - Testing 19:0