Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
gandonhrg Atletico Manontroppo
442 Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
49% Spel op eigen helft 51%
7 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.4 gemiddelde waardering 17.8
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


13e minuut.
Daar is Gasperini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Calderone rent richting de bal. Calderone schiet op doel. Cozzella probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Babuscio werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
gandonhrg - Atletico Manontroppo 0:1

17e minuut.
Cusano geeft een hoge lob. Ciman kopt de bal weg. Daar is Bielli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Calderone rent richting de bal. Calderone schiet op doel. Babuscio verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Vassallo probeert naar een medespeler te passen. Tabarri is nu in balbezit. Tabarri passt de bal met de wreef. Nervo bereikt de bal nog maar net als eerste. Nervo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
gandonhrg - Atletico Manontroppo 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gandonhrg 51%, Atletico Manontroppo 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
gandonhrg - Atletico Manontroppo 1:1

48e minuut.
Cozzella speelt de bal door. Sgrignoli probeert naar een medespeler te passen. Cusano rent richting de bal. Batani verovert de bal door een tackle van achteren. Batani geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cusano zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gasperini bereikt de bal nog maar net als eerste. Gasperini schiet op doel. Chiappuzzo probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Sgrignoli verovert de bal door een tackle van achteren. Sgrignoli probeert naar een medespeler te passen. Federella bereikt de bal nog maar net als eerste. Federella haalt uit met een fantastische trap. Andreotti probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Gasperini rent richting de bal. Tabarri verovert de bal door een tackle van achteren. Tabarri geeft een hoge lob. Federella rent richting de bal. Federella draait met de bal, schiet en ... Paal!

69e minuut.
Sgrignoli is nu in balbezit. Sgrignoli geeft een lange en hoge pass. Andreotti geeft een hoge lob. Federella rent richting de bal. Federella draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
gandonhrg - Atletico Manontroppo 2:1

74e minuut.
Sgrignoli verovert de bal door een tackle van achteren. Gasperini bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Sgrignoli zijn tegenspeler op de grond. Gasperini wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Gasperini kan niet meer verder spelen. Corpo komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gandonhrg 47%, Atletico Manontroppo 53%.
gandonhrg - Atletico Manontroppo 2:1