Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
JUPITER 10 River Mola
Totti TRIS - 4C Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
16% Spel op eigen helft 84%
40 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.4 gemiddelde waardering 24.5
very good Schieten average
adequate Passen poor
adequate Verdedigen weak


1e minuut.
Klungelig pakt Lucchesi de bal. Ðelmaš rent richting de bal. Tuoto rent richting de bal. Ðelmaš is nu in balbezit. Ðelmaš draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Venditto geeft de bal voor. Liniowiecki speelt de bal door. Venditto bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðelmaš onderschept slim de pass. Ðelmaš haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Tuoto rent richting de bal. Trillo onderschept slim de pass. Trillo met een sublieme pass. Ðelmaš bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðelmaš draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
JUPITER 10 - River Mola 1:0

9e minuut.
Liniowiecki probeert naar een medespeler te passen. Trillo probeert naar een medespeler te passen. Ðelmaš rent richting de bal. Ðelmaš draait met de bal, schiet en ... Austoni probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pantano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Telles bereikt de bal nog maar net als eerste. Telles passt de bal zonder na te denken. Van Ermen met een sublieme pass. Ðelmaš bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðelmaš draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Ðelmaš is nu in balbezit. Ðelmaš passt de bal in één keer door. Telles rent richting de bal. Telles draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
JUPITER 10 - River Mola 2:0

24e minuut.
Triggiano bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Ermen onderschept slim de pass. Van Ermen met een sublieme pass. Daar is Ðelmaš, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ðelmaš haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Trillo onderschept slim de pass. Trillo probeert naar een medespeler te passen. Barbez is nu in balbezit. Ðelmaš is nu in balbezit. Ðelmaš draait met de bal, schiet en ... Pantano verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
JUPITER 10 - River Mola 3:0

34e minuut.
Barbez is nu in balbezit. Barbez passt de bal in één keer door. Trillo met een sublieme pass. Ðelmaš is nu in balbezit. Ðelmaš draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Van Ermen is nu in balbezit. Van Ermen passt de bal zonder na te denken. Venditto heeft problemen om de bal te vangen. Ðelmaš rent richting de bal. Ðelmaš haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Doeltrap. Pantano trapt de bal weg. Trillo met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Ðelmaš de bal onder controle te krijgen. Ðelmaš draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
JUPITER 10 - River Mola 4:0

42e minuut.
Ðelmaš schiet op doel. De Pontis verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Liniowiecki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tuoto verovert de bal door een tackle van achteren.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Telles is nu in balbezit. Telles schiet op doel. Lucchesi heeft problemen om de bal te vangen. Ðelmaš is nu in balbezit. Ðelmaš haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
JUPITER 10 - River Mola 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JUPITER 10 16%, River Mola 84%.
JUPITER 10 - River Mola 5:0

48e minuut.
Trillo is nu in balbezit. Trillo passt de bal in één keer door. Liniowiecki heeft problemen om de bal te vangen. Ðelmaš is nu in balbezit. Ðelmaš draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
JUPITER 10 - River Mola 6:0

51e minuut.
Murillo onderschept slim de pass. Van Ermen speelt de bal door. Trillo met een sublieme pass. Ðelmaš rent richting de bal. Ðelmaš haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

52e minuut.
Trillo is nu in balbezit. Trillo passt de bal in één keer door. Telles is nu in balbezit. Ðelmaš is nu in balbezit. Ðelmaš haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
JUPITER 10 - River Mola 7:0

53e minuut.
Triggiano is nu in balbezit. Ðelmaš onderschept slim de pass. Luchini begaat een overtreding. Luchini krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Ðelmaš is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Van Ermen zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Telles is nu in balbezit. Telles passt de bal met de wreef. Ðelmaš rent richting de bal. Ðelmaš draait met de bal, schiet en ... Pantano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
JUPITER 10 - River Mola 8:0

56e minuut.
Liniowiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Liniowiecki speelt de bal door. Batistuta bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðelmaš verovert de bal door een tackle van achteren. Ðelmaš haalt uit met een fantastische trap. Pantano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
JUPITER 10 - River Mola 9:0

57e minuut.
Jezierski komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Batistuta met een sublieme pass. Austoni rent richting de bal. Telles verovert de bal door een tackle van achteren. Telles haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Trillo speelt de bal door. Daar is Ðelmaš, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Austoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbez bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbez draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Van Ermen speelt de bal door. Ðelmaš rent richting de bal. Ðelmaš passt de bal zonder na te denken. Barbez is nu in balbezit. Barbez draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Moraleda komt het veld opgelopen. Kochan komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Telles heeft problemen om de bal te vangen. Telles passt de bal met de wreef. Austoni rent richting de bal. Ðelmaš verovert de bal door een tackle van achteren. Ðelmaš schiet op doel. Pantano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Pantano trapt de bal weg van het doel. Moraleda kopt de bal weg. Tuoto heeft problemen om de bal te vangen. Ðelmaš bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðelmaš haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Pantano trapt de bal weg van het doel. Kochan kopt de bal weg. De Pontis heeft problemen om de bal te vangen. Ðelmaš is nu in balbezit. Ðelmaš schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
JUPITER 10 - River Mola 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JUPITER 10 17%, River Mola 83%.
JUPITER 10 - River Mola 10:0